Telefonų modeliai > Nokia
BB5 telefonų flash'inimas naudojantis JAF
danciux:
del klaidu sorry,landzioju nete per telefona, forumas lietuviu tai ir bendraujam lietuviskai, bet isigijus toki aparata turi zinot kam tau jis minimalios en zinios turetu but pas kiekviena manau. Del softu naujausiu ir kalbu tai man buvo tox dalykas,kad per nsu mete noskei v50 kai yra isejus v52 tad nebutinai naujause fw nebus kalbos,galu gale jai uzsiimi tokeis dalykais tai turi suprast kas rasoma iskilus tam tikrai problemai. Galu gale sitam forume esu jau senai, tik nesiveliu i tam tikras diskusijas apie nieka, o pasikonsultuot visada galima
Gallardo:
--- Citata iš: danciux Vasario 05, 2011, 18:39 ---bet isigijus toki aparata turi zinot kam tau jis minimalios en zinios turetu but pas kiekviena manau.
--- Baigti citatą ---
Tą patį apie rusų kalbą galėtų pasakyti vyresni forumiečiai. Ir ką? Lietuviai esame, lietuviais ir būkime. Kodėl turime atsisakyti savo kalbos ir perimti kitų? Kai ta pati lietuvių kalba yra pranašesnė už anglų. Pvz programavime. Anglų kalboje keisti žodžių tvarką galima tik pagal griežtai nustatytas taisykles, nes žodžių tvarkos pakeitimas iš esmės pakeičia sakinio prasmę. O lietuvių kalboje ar tu pasakysi: Jonas eina pirkti alaus. Ar: Eina pirkti alaus Jonas. Sakinio esmė nepasikeičia. O ką jau kalbėti apie kintamųjų skaičių...
Net ir japonų kalboje žodžių tvarka sakinyje yra griežta. Pagrindinė taisyklė – veiksnys eina visada sakinio pradžioje, o tarinys – sakinio gale. O mūsų kalba unikali ir viena seniausių.
--- Citata iš: danciux Vasario 05, 2011, 18:39 ---Del softu naujausiu ir kalbu tai man buvo tox dalykas,kad per nsu mete noskei v50 kai yra isejus v52 tad nebutinai naujause fw nebus kalbos
--- Baigti citatą ---
O tas jau priklauso nuo to , koks product code...
danciux:
Del kalbu tenka pripazint tavo tiesa. Gimtinei isvis mazai rusekalbiu,o jaunimas net jos nemoka.
Del tu product kodu tai idomei gavos, nes pats telefonas pirktas uk orange, bet db dejau phnt softas tai product kodas pasikeites, bet kai keiciau pirma kart tai zinau kad buvau isimetes baltic regiono
Leito:
...................Loader Sent!
Stage 2 starting..............................................................................Loader Sent!
Stage 3 starting..................Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone failed to boot in flash mode CMT...
J.a.f ismeta sita errora, nokia 5220xm rm-411, su phoenixu irgi nieko gero nesigavo. Kas cia per klaida?
foxass:
Nepagauna telefono. Arba kazkur giliau yra softas suvarytas.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją