Telefonų modeliai > Kiti
Delninuko O2 XDA II atnaujinimo klaida
serius:
Sveiki, turiu aš O2 XDA II delninuką. Ir bandžiau jam įrašyt atnaujinimą "Xda_II_172181_Final" iš šios nuorodos http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=229259 . Dar tik prasidėjus atnaujinimui pastebėjau, kad dingo prieiga tarp delninuko ir PC. Šiuo metu delninukas nereguoja prijungtas prie PC ir neisijunge. Tik ant ekrano užrašas Serial ir apačioi numeris v1.01. Kas galit padėti išspresti šia problemą?
Wyshniukas:
Bandyk naujai atnaujint, tik laidą prijunk prie kito por'o. Kaip suprantu, pas tave USB, taip? Juk tiesiogiai prie USB gale, ne per hub'us kokius.
serius:
Taip pas mane USB ir nuo to laiko jo neaptinka Microsoft ActiveSync. Nors Device Manager aš ji matau. Mtty programa lyg ir veikia gal galima su ja kaipnors praflashint? Beja apie kokius hubus čia šneki?
luzhis:
--- Citata iš: serius Balandžio 05, 2010, 21:13 ---Taip pas mane USB ir nuo to laiko jo neaptinka Microsoft ActiveSync. Nors Device Manager aš ji matau. Mtty programa lyg ir veikia gal galima su ja kaipnors praflashint? Beja apie kokius hubus čia šneki?
--- Baigti citatą ---
manau apie tokius USB HUB wysniukas kalba,USB hub yra usb sakotuvas kad galetum prijungti daugiau prietaisu prie usb...
shrekas:
1. Delninuku perrasymas nera toks paprastas kaip atrodo, ir pries perrasant ji paprastam zmogui reikia pasedeti bent 3-6 val. rankiojant informacija kad padaryti viska be klaidu, o ne pulti perrasineti susiradus pirma pasitaikiusi rom'a.
2. Jis niekaip ir neprisijungs prie ActiveSync tokioj buklej. Ta programa skirta telefono sinchronizavimui su kompiuteriu, o kaip jis gali sinchronizuotis, jei neisijungia???
3. Jei tu ji matai Device manager, vadinas nera taip jau labai blogai. Su MTTY softo neperrasysi, ta programa ne softo perrasymui skirta. Pajungus prie kompiuterio vietoj Serial turetu uzrasas pasikeisti i USB.
4. Ieskok softo, kuris persirasytu is to rezimo. Visa susisteminta informacija apie si telefona rasi cia- http://wiki.xda-developers.com/index.php?pagename=HTC_Himalaya
Ieskok, skaityk, bandyk.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją