Telefonų modeliai > DB2xxx

w850i softo perrašymas

<< < (2/5) > >>

Wyshniukas:

--- Citata iš: donatuxxc  Balandžio 11, 2010, 09:42 ---galėtum man aiškiau viską paaiškint? kadangi esu tik naujokas,ir noriu išmokti tai daryti ne tik su šia problema,prašau,padėk man,paaiškink man viską nuosekliai. ok? :)

--- Baigti citatą ---

O ką čia aiškinti? Jei sugebėjai FW persirašyti ir vis tiek ekranas mirkčioja, hardware problema tikėtina. O čia jau nieko nepadarysi, meistrams darbo duotum. Pasiskaityk temą iš nuorodos. Tikiuos greitai jie atrašys su savo nuomonėm.

donatuxxc:
tas telefonas veikė gerai,tačiau kartą jis labai smarkiai krito,ir nuo to laiko aš negaliu su juo pasinaudot. nuo smūgio pasitaiko,kad pareina softaS?

Wyshniukas:

--- Citata iš: donatuxxc  Balandžio 11, 2010, 09:55 ---tas telefonas veikė gerai,tačiau kartą jis labai smarkiai krito,ir nuo to laiko aš negaliu su juo pasinaudot. nuo smūgio pasitaiko,kad pareina softaS?

--- Baigti citatą ---

Kaip matau tu labai nori, kad būtų programinis gedimas? Žinok čia bus "programinis" gedimas, bet tu vis tiek nešk meistrams. Kritimai niekad prie nieko gero nepriveda, čia ir taip aišku turi būti.

donatuxxc:
galbūt dar išeis kanors pačiam pasidaryt?  :) po kritimo tel. ekranas nemirkčiojo,buvo tik baltai užsidegęs ir švietė,o kai perrašiau CID52 softą,man pradėjo mirkčioti jis.
manau bus tai gal dėl to dar,kad pas mane nėra atnaujinta CID49 versija į CID52.
o ką tu manai?
kaip reikia daryti ten su XS++,kad mano telefonui išmestu pasiūlimą atnaujinti CID?

sonyzz:
pajunk prie xs++ ir ismes lentele 'update cid ** to 50 now? yes no' tada yes jei update nori o nuo kritimo sleifas itruksta pvz,ir i cid 50 tel rasai cid 52 fw ?¿? rasyk cid 50 fw

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją