Ne į temą > Aš esu... |
As esu... Nokia Fanas |
<< < (9/62) > >> |
luzhis:
na aš manau kad telefonas išėjo ankščiau nei softas tiesiog tu klaidinga telefono išėjimo data perskaitei kažkur :) |
Gallardo:
--- Citata iš: -NOKIA- Gruodžio 31, 2010, 10:52 ---tai softas isejo veliau nei telefonas ? :o ??? --- Baigti citatą --- Tai višta ar kiaušinis pirma buvo? http://hunajatehdas.net/nokia/firmware/en/model:9110 Kaip matai pirmas softas 3.07, išleistas jam 17-01-99 . |
-NOKIA-:
tai pas mane ne pirmas, ir pas mane (kaip telefonas rodo) kad 9110 su i raide. Tai iseina kad ne 1999 gamybos. |
Gallardo:
--- Citata iš: -NOKIA- Sausio 01, 2011, 20:31 ---tai pas mane ne pirmas, ir pas mane (kaip telefonas rodo) kad 9110 su i raide. Tai iseina kad ne 1999 gamybos. --- Baigti citatą --- Pavargau aš jau ginčytis... Jei aš įsirašiau į savo nokia xxx , naujai išleistą softą xxx , tai mano nokia tampa tų metų kaip ir softo išleidimo data gamybos? Tokia logika? O dėl i raidės, tai šiektiek pasidomėk daugiau apie šitus modelius ir jų bendrinį pavadinimą. |
-NOKIA-:
nu tai va taip nuo pat pradziu galejai pasakyt. gali but ir 1999 surinktas. Ir tipo gali but kad tas softas pries savaite irasytas... :D as ziuriu ir skaitau ka man pats telefonas raso :) tai isvada - niekuom negalima pasitiket siais laikais :D |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |