Telefonų modeliai > 5xxx

Nokia 5230 atrisimas

Puslapiai: << < (5/15) > >>

tbigas:

parasiau i o2 atstovybe el.laiska su prasymu atsiusti atblokavimo koda.jie man atsake turbut po poros dienu,parase kad per dvi dienas susieks su nokia atsovybe ir atsius koda atrisimo.po dienos gavau el.laiska su atrisimo kodu.siam reikalui reikalinga bent siek tiek zinojimas anglu kalbos.jai turit kokiu klausimu kreipkites.

Wyshniukas:

--- Citata iš: tbigas  Birželio 16, 2010, 20:52 ---parasiau i o2 atstovybe el.laiska su prasymu atsiusti atblokavimo koda.jie man atsake turbut po poros dienu,parase kad per dvi dienas susieks su nokia atsovybe ir atsius koda atrisimo.po dienos gavau el.laiska su atrisimo kodu.siam reikalui reikalinga bent siek tiek zinojimas anglu kalbos.jai turit kokiu klausimu kreipkites.

--- Baigti citatą ---

Tikriausiai tik pasisekė, nes realiai jie taip nemokamai kodų nedalina ir per dvi dienas tuo labiau neišduoda. Pas juos pagal taisykles iki 28 darbo dienų vyksta kodo suteikimas kaip tu į juos besikreiptum: raštiškai, tiesiogiai atstovybėj, telefonu. Ir tai galioja visiems UK operatoriams.
Padaryk Copy Paste teksto ką tu jiems rašei, man labai įdomu ar čia yda sistemoj ar tik vienetinis atvejis. Man pačiam kariaujant bent 5-10 minučių telefonu, sunku būna kokį norimą rezultatą išsimušti. Aišku būna geriau nei pradinis, bet vis tiek ne taip lengva su jais dabar. Tuo labiau kas susiję su galima "kliento" praradimu atrišus telefoną.

tbigas:

matai cia ne uk operatoriai buvo.buvo nokia 5230 priristas prie o2 airijos tinklo.ijunges durniu parasiau kad gavau dovanu is airijos telefona nokia 5230 bet negaliu naudotis nes jis yra priristas prie ju tinklo.dar parasiau imei koda.ir nusiunciau el.laiska.gavau atsakyma is karto kad i jusu pranesima atsakymas bus nuo 24val iki 72val.tam tarpe.po poros dienu gavau is ju atsakyma,dekojame kad susisieket su mumis,mes susisieksim su nokia atsovybe ir atsiusim jum UNLOCK koda pagal jusu IMEI koda.po sio laisko gavimo praejo gal 1 diena.ir gavau stai toki ju atsakyma.:Hello,

O2 have received your Network Unlock Code request.
The Unlock Code for IMEI 0000000000000000000 is 0000000000000000000000. The
instructions on how to enter the code on the relevant handset are below.

Nokia Unlock code: With O2 SIM, enter #pw+000000000000000000+1#. To display
characters: p is * button pressed 3 times, w is * 4 times and + is *
twice.

Yours sincerely

O2 Customer Care                                                                                                                                               kodus pakeiciau(nera ko mano IMEI koda zinot)stai ir viskas :)

Wyshniukas:

Mums IMEI ir nebūtinas ;) O2 yra didelė "firma", todėl taisyklės yra taikomos taip pat visuose kraštuose, nebent tos šalies reglamentai kažkuo skiriasi, kuo abejuoju kad būtų su IE. Bet neesmė, čia tik mano nuomonė.
Sakyčiau kad pasisekė tau gauti taip lengvai. Teks išbandyti pačiam prie progos.

Žvilgtelėjau į O2 IE puslapį, jie kaip ir siūlos atrišti visus jiems priklausančius modelius, o apie mokestį tik užsimena "išankstinio mokėjimo" SIM turintiems vartotojas. Trumpai tariant, konkreti yda O2 IE pusėje...kuria labai lengva pasinaudoti.
http://help.o2online.ie/display/4/kb/article.aspx?aid=4020&n=1&docid=524042&tab=search

luzhis:

jejgu turi tel prirista prie O2 tai tiesiog uzpildai ta anketa ir tau atsiuncia unlock koda? ???

Puslapiai: << < (5/15) > >>

Eiti į pilną versiją