Ne į temą > Sportas |
KRITINĖ MASĖ KAUNO MIESTE |
<< < (3/4) > >> |
CRONUS:
Aš prieš kokią minutę jei nemažiau buvau jau pravažiavęs kai ten įsipaišo |
esnyper:
--- Citata iš: CRONUS Gegužės 01, 2010, 15:34 ---Aš prieš kokią minutę jei nemažiau buvau jau pravažiavęs kai ten įsipaišo --- Baigti citatą --- Kiek is pasakojimu supratau, tai kad marozas norejo pasirodyt pries savo mergina... Nu ir ka, prisilakste. Ir dar pasirodo bailys didziausias yra - pabego is ivykio vietos... Bus idomu kuo sita istorija baigsis. Kazko man atrodo, kad cia, bananu saly, dviratininkam pripaisys dar kokia bauda, ir velgi kalciausi taps dviratininkai... |
bronius69:
--- Citata iš: esnyper Balandžio 30, 2010, 21:27 ---Bronius69, as is zaliakalnio. Vazineju as kur tik sumastom su draugais :D Kartais i azuolyna, kartais iki klebaru po miska pasivezint. Dar kartais per klebaru miska vaziuojam link karmelavos, ten toks geras pesciuju kelias yra :) Nu o toliausiai anais metais buvom numyne, tai iki Zatysiu ir atgal :D Dar + mieste pasisiukiojom :D O pats is kur esi? :) Jei nori, gali prisidet, kiekviena treciadieni dalyvaujam dar vienoj Velomanu sugalvotoj sventej. Sventasis Treciadienis ;D Visada laukiamas esi :P Daugiau info: http://www.velomanai.lt/forumas/viewtopic.php?f=2&t=3&st=0&sk=t&sd=a --- Baigti citatą --- tai tas velomanu trečiadienis visada 19h,prie pėsčiųjų tilto?Kur toliau dažniausiai minat?Tu pats visada būni? savo dviratį praktiškai sutvarkiau tai po pertraukos 2m šiandien vakare numyniau kokius ~35-40km.Sunkiai sunkiai... |
esnyper:
Nemaciau, kad parasei Broniau :D Kada tik galiu, visada vaziuoju tenais. Marsrutas atrodo taip: http://maps.google.com/maps/ms?msa=0&hl=en&ie=UTF8&ll=54.880063,23.932343&spn=0.076733,0.160675&z=13&om=1&msid=102548862128432685757.000439d84419ad6316ff2 35-40km po 2 metu pertraukos yra labai gerai :) As si sezona pradejau kiek kukliau :) 5km "mano" stiliaus (gazas dugnas, stabdis irgi dugnas :D ) Vos kvepavau ir parkaitras varvejo kaip po geros, labai geros pirties :) Dabar jau nieko. Si savatgali planuojam iki arlaviskiu nuvaziuot, pakeliui aplankyt kadugiu sleni :) Iseis apie 50 - 60km Bus siandien dalyvaujanciu KM is forumo? :) |
bronius69:
šį savaitgalį galvojat ką nors? |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |