Telefonų modeliai > Apple
Del iPhone tvarkymo.
FlooDass:
Sveiki,norejau pasidimet turiu iPhone 3g 8gb ir ji noriu tvarkyt,suskaldziau stikla (snesorika) ir man siulo 3gs sensorika ar viskas tas pats kaip ant 3g? ar gal netycia netiktu? ir ar tiktu nuo 3gs 16gb baltas viskas virselis ant mano 3g 8gb?
shrekas:
--- Citata iš: FlooDass Gegužės 06, 2010, 12:15 ---Sveiki,norejau pasidimet turiu iPhone 3g 8gb ir ji noriu tvarkyt,suskaldziau stikla (snesorika) ir man siulo 3gs sensorika ar viskas tas pats kaip ant 3g? ar gal netycia netiktu? ir ar tiktu nuo 3gs 16gb baltas viskas virselis ant mano 3g 8gb?
--- Baigti citatą ---
Ne, netiktu.
KT819GM:
Nesvarbu kad panasus aparatai is isvaizdos, taciau viduje skirtingi. 3GS yra plonesnis todel korpusas netinka. Tad shreko atsakymas buvo i visus tavo klausimus.
esnyper:
--- Citata iš: FlooDass Gegužės 06, 2010, 15:28 ---as apie Sensorikos stikla kalbu.. ar jis tinka?
--- Baigti citatą ---
Kiek tau galima kartoti??? Netinka.
Wyshniukas:
--- Citata iš: FlooDass Gegužės 06, 2010, 12:15 ---Sveiki,norejau pasidimet turiu iPhone 3g 8gb ir ji noriu tvarkyt,suskaldziau stikla (snesorika) ir man siulo 3gs sensorika ar viskas tas pats kaip ant 3g? ar gal netycia netiktu? ir ar tiktu nuo 3gs 16gb baltas viskas virselis ant mano 3g 8gb?
--- Baigti citatą ---
1. Ne.
2. Ne.
3. Ne, skiriasi šiek tiek.
4. Nepatinka, nesilankyk.