Ne į temą > Kita
Noriu pirkti mašiną ir labai domina jūsų nuomonė
Vytioka:
Tai vat turiu du variantus..
Audi A3 2000m.
VW Golf 4 2000m.
Padėkit pasirinkti :), gal kas kokių pliusų ar minusų žinot? Ačiū iš anksto už nuomones..
roobis:
kažkaip ne tas forumas... bet jei jau paklausei... Truputį plačiau kokio variklio nori, coupe ar ko? A3 1.9Tdi vairuoja Yoo tai konkrečiai jo gali klaust..
Aš imčiau Golf IV 1.9TDi jei piniginė leidžia :)
Vytioka:
--- Citata iš: roobis Gegužės 07, 2010, 12:14 ---kažkaip ne tas forumas... bet jei jau paklausei... Truputį plačiau kokio variklio nori, coupe ar ko? A3 1.9Tdi vairuoja Yoo tai konkrečiai jo gali klaust..
Aš imčiau Golf IV 1.9TDi jei piniginė leidžia :)
--- Baigti citatą ---
Tai ir rašiau į skiltį "ne į temą".. :D Na aš ir ieškau dyzeliuko 1,9TDi, o kėbulas tai coupe gerai būtų.. :D na įdomu kokie bus ponaičio Yoo atsiliepimai :)
winci:
;) kad čia beveik ta pati mašina. Ant tos pačios platformos. Pirmo leidimo 4 golfas geresne apdaila yra, vėlesnių metų biškį plastmasės suprastėjo. Šitiem abiem modeliukam pretenzijų neturiu - pakankamai ekonomiškos tiek kuro, tiek remonto išlaidoms.
YOO:
naudojuosi butent A3 2001 m. 1,9 TDi su raudona i raide... as uz A3, nors is idejos ir varikliai ir vaziuokle ten viskas vienoda su 4 golfu, skiriasi tik isvaizda. Siaip firma Audi rimtesne ir imciau kaip ir jau emiau Audi, tik gal siek tiek brangesne...
siaip megstu vazinet pakankamai greitai bet del kuro tikrai super taupi...