Ne į temą > Kita
Noriu pirkti mašiną ir labai domina jūsų nuomonė
<< < (2/6) > >>
esnyper:
Lietuva bananu salis :) Jei ne vokiska masina - tai sudas :D O pavyzdziui i fiatus, fordus, mazdas neziuri? Ar iskart atktrenta tie variantai, nes daznai genda, eksplotacijos kainos dideles??? Nesuprantu as zmoniu, gal jus uzsieni nebuve? Tik kazkaip pasigedau tarp vw ir audi - bmw varianto... bmw 525 tds netinka :D :D (joke) Kur jis dingo? :)

Nu pulkit komentatoriai :D
foxass:
Emi bimbala ir vaziuoji. jei dar penkta randi su dyzeliu ir geru metu bedu neturesi
Vytioka:
Kažkaip man BMW iš karto asocijuojasi su gerai nudrožta mašina, bent jau mūsų Lietuvėlėj, o dalių kainų tikrai nepalyginsi su vw ar audi... Ir apskritai manęs kažkaip netraukia bmw.. Čia žmogus šnekėjo apie ford, bet kad apie juos nieko gero negirdžiu, ir net nedomina.. Japoniškos mašinos šaunu, bet man su galantu nenusisekė, tai neberizikuosiu... Audi arba volkswagen, man labiau kelią pasitikėjimą.. Be to nenoriu dydelės mašinos, nebent audi S8 arba A8 kas tikrai ne mano piniginei ir man tik "drambliuko dramblionės".. :D
foxass:
Na BMV nera nudrostos masinos bent jau naujieji modelei. pabandyk paklausinet kas su jeis vazineja ir tikrai pamatysi.
esnyper:

--- Citata iš: foxass  Gegužės 08, 2010, 00:14 ---Na BMV nera nudrostos masinos bent jau naujieji modelei. pabandyk paklausinet kas su jeis vazineja ir tikrai pamatysi.

--- Baigti citatą ---
Uzsieni BMW yra gerbiama masina. Cia tik Lietuvoje visokie buduliai laksto :) Ne veltui yra posakis toks: "Jei Bmw ne i medi, tai medis pas Bmw" :D ;D Fordas - taip, masina kaip masina, nieko iskirtinio :) O kodel Fiatus praleidai? Bijai, kad jie subires? O bent zinojai, kad uz Fiatu patikimuma atsako tas pats zmogus, kuris priziuri tokias masina kaip BMW M3, Z1, Audi A8 :) Ir dar 1 dalykas ;) Alfa Romeo = Fiat :D Tevas turi Alfa Romeo 156 SW 1,9JTD. Atsidarius kapota, parasyta juoda ant balto Fiat automobile :D :D  Nu ir kitas dalykas, pravaziavus su Alfa i kita masina nebesinori lipti :) Bet cia tai supras tik tas kas vaziavo su Alfa Romeo. Nu bet as nekisu savo nuomones, visdelto cia, Lietuvoje, audi ir vw visi laiko patikimomis masinomis :D Neturiu nieko pries :) Bet kalbant apie naujas masinas (2009-2010) tas pats Fiatas prisiligina patikimumu su visom vokiskom masinom :) Ir cia jau ne prietarai, cia kalba statistika :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją