Telefonų modeliai > N Series
NOKIA N73 Problema
YOO:
sutvarkys, ten Aurimas toks :) sakyk cia nuo Remigijaus is Kybartu ir nuolaideles reiktu ;)
esnyper:
--- Citata iš: Gintaras1991 Gegužės 25, 2010, 23:30 ---o man pvz sutvarkys ta softa ta pačia diena nereiks man važinėt? nes ne mieste gyvenu o kaunas tik arčiausiai.. šilainiuose tikiuosi man ten sutvarkys jai žinot ten tas turgeli taisyklėles? i stoti nevarysiu...
--- Baigti citatą ---
Kartais ten ne 1525? :D Kur jis dinges?
roobis:
--- Citata iš: esnyper Gegužės 26, 2010, 13:14 ---
--- Citata iš: Gintaras1991 Gegužės 25, 2010, 23:30 ---o man pvz sutvarkys ta softa ta pačia diena nereiks man važinėt? nes ne mieste gyvenu o kaunas tik arčiausiai.. šilainiuose tikiuosi man ten sutvarkys jai žinot ten tas turgeli taisyklėles? i stoti nevarysiu...
--- Baigti citatą ---
Kartais ten ne 1525? :D Kur jis dinges?
--- Baigti citatą ---
tikrai ne jis..
Gintaras1991:
o gal tas Aurimas berods aš iš jo pirkau morda nokiai 6234 ir GDFS sonyericsonų prikelinėja pasitarnautu ta nuolaida ;D nes GDFS prikėlimas kainuoja vos ne tiek kiek pats naudotas tel :D
YOO:
--- Citata iš: Gintaras1991 Gegužės 26, 2010, 20:23 ---o gal tas Aurimas berods aš iš jo pirkau morda nokiai 6234 ir GDFS sonyericsonų prikelinėja pasitarnautu ta nuolaida ;D nes GDFS prikėlimas kainuoja vos ne tiek kiek pats naudotas tel :D
--- Baigti citatą ---
tai sakau sakyk kad nuo Remigijaus is Kybartu ir prasyk kad nuolaidele padarytu :) beje kada GDFS prikelinejo ? ne taip senai jie daresi su logais tai ir paciam meistrui kainavo... dabar gal truputeli atpige.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją