Ne į temą > Kita |
Turėti/turimi atspariausi telefonai |
<< < (2/4) > >> |
esnyper:
Telefona saugau kol naujas. Nu bet kai istraukes is kisenes randi ant ekrano toki riebu ibrezima tai nervas siek tiek suima :) Veliau telefonas moraliskai nusibosta ir po truputi pradedamas naikinti ;) Bile tevai greiciau nupirktu nauja :) Turejau as savo legenda Sony Ericsson w200i. Ko jam tik nebuve :D Ir skendo Baltijos juroj, ezera karta buvo ikrites, kai apeme zvejybos ikarstis :D Tai cia labiau netyciniai sio telefono "nuotykiai". Buvo ir i lauza ikrites, zadziant 21 (musinet ant kelenio kamuoli (siuo atveju telefona)). Daznai su draugu zaisdavom, kas auksciau (toliau) numes telefona. Per pamokas zaisdavom kara, pasiimi 2 tel ir sviedi per visa stala vienas i kita ;D Laimedavo tas, kuris neatsijungdavo :D Dar vienas is isimintinesniu ivykiu buvo toks. Kieme susirinkus, sugalvojom zaist kvadrata. Tik viena beda iskilo, nera su kuo liniju nubrezt ant asfalto. I pagalba atejo mano SE W200i :D Geriau nei kreida piese :D Aisku treniruotese kai nuobuodulys apimdavo tai su draugu metydavom savo telefonus i taikini vietoj to, kad saudytume su strelem (as lankau saudyma is lanko, jei ka :D ) Geras telefonas buvo, ir pardaviau po visu siu nuotykiu uz 20lt :D Na o dabar turiu SE W890i, jau turiu pora menesiu, vis dar saugau :D Is kart supratau, uz daugaiu funkciju "susimokesiu" telefono atsparumu nuo smugiu ;D |
nokia5310:
Kas dar kokiu nuotykiu su savo telefonu nuveike xDDDDDDDDDDD |
smiriukas:
Na aš savo telefonų nežudau. Aišku yra buvę, kad ir ant žemės nukrito ir pan., na dar vieną kartą per visą gyvenimą paskandinau N82 (kol kas veikia :). Ai, dar esu su plaktuku kažkokį seną gaidį sunaikinęs, tik jau nei modelio, nei nieko nepamenu. Tik žinau, kad jau jis nebeveikė. |
Wyshniukas:
Sendo S200 - tiesą pasakius šitą sulaužiau specialiai, gana greitai pasidavė mano žaidimams. Skilo ekranas, paskui lūžo visa plokštė, bet liko sveikas korpusas kažkodėl :D |
foxass:
geriausi telefonai tra A35 ir 3310 nes ju futbole dar niekas neaplenke. kiek bespardytum jie islieka beveik veikiantys. 3310 dusta ekranas ir pasibarsto bet surinkus vel veikia idealiai o a35 juk legenda jis ir subierejas veikia |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |