Telefonų modeliai > 3xxx

senojo 3100 problema

<< < (2/2)

-NOKIA-:
man irgi patiko istorija  :D paimsiu neveikiancia plokste ir kaitinsiu iki kol lydmetalis tirps. Tai kas ten liks is pacios plokstes toj vietoj...  ??? gal ir man veikt prades  :D

Dzyga:
joooooo, labai ir man cia neitiketinai skamba si istorija  :-[

Mafito:
Visiem bendras atsakimas  reike tureti smegenu siektiek ir kiek kaitinti kad priliptu  mano protu kaitinant susitvarke ir veike iki siol   ir kitoi pusei jokie burbulai neatsirado tik jaucesi kad biski pakilus plokste vienoi vietoi  nezybiai pirstu pabraukus jaucesi o kai poto meistro paklausiau sake ant tokiu tai kitoks lydmetalis eina  tai nesulieja tu kantaktu tai vat tik su protu kaitinkit ir manau pavyks na zinoma  jai zinosit ka kaitint o nebetka kas papuola

YOO:
sulieja kontaktus, ir dar kaip sulieja :) ir jei spaudei proca, kai lydmetalis jau tirpo, tai 100 proc turejo susiliet

Mafito:

--- Citata iš: YOO  Rugsėjo 21, 2011, 08:03 ---sulieja kontaktus, ir dar kaip sulieja :) ir jei spaudei proca, kai lydmetalis jau tirpo, tai 100 proc turejo susiliet

--- Baigti citatą ---

Na nezinau kaip istikruju nemeistras esu  bet paexperimentuot megstu siuo atveju man pavyko ir jis kuo puikiausiai veike iki siol :) tai va  jai kam reike uz 20lt parduodu jy nes reike lt o tel tai pas mane kitu pilna uz savikaina 10lt mokejau kai negaude rysio pakeiciau ekrana nes buvo plemas ispaustas +10lt uz LCD tai va savikaina 20lt tai uz tiek ir atiduodu gal kam reike su rysiu problemu kek naudoju kolkas neturejau

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją