Telefonų modeliai > LG

LG KM900 gps

Puslapiai: (1/3) > >>

discovery:

Sveiki,noreciau paklausti,ar yra kokia galimybe naudotis aparato GPS be gprs? google maps naudoja interneta,gal yra kokia iseitis?

grazhvee:

--- Citata iš: discovery  Birželio 11, 2010, 01:20 ---Sveiki,noreciau paklausti,ar yra kokia galimybe naudotis aparato GPS be gprs? google maps naudoja interneta,gal yra kokia iseitis?

--- Baigti citatą ---
jei neklystu galima parsisiusti FULL google maps, bus su visais zemelapiais ir nebereikes interneto  :)

dreliux:

man ir kazko panasaus reikia ant gc900 kad intero nenaudotu :) gal imanoma i tel kokia igo sumest kazka girdejau kad eina tik nzn ant kokiu modeliu cia tel... ::)

grazhvee:

--- Citata iš: dreliux  Birželio 11, 2010, 18:48 ---man ir kazko panasaus reikia ant gc900 kad intero nenaudotu :) gal imanoma i tel kokia igo sumest kazka girdejau kad eina tik nzn ant kokiu modeliu cia tel... ::)

--- Baigti citatą ---
google maps tik  :)

dreliux:

taj kad neisku kodel bet google maps nerodo tikslaus taskiuko mano buvimo vietos rodo apskritima nuo tinklo kur daugmaz as randuosi gamikliskai buvo google maps 2.2.0 versija o naujesnes berots 2.3.2 nepriima..  sena versija gal neranda GPS devaiso?... nes as nustaciau parametruose tik GPS be pagalbos tinklu..

Puslapiai: (1/3) > >>

Eiti į pilną versiją