Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6500slide
YOO:
--- Citata iš: foxass Balandžio 22, 2011, 13:52 ---Gaila kad man taip lengvai neisejo issisukt. Perflashint bandziau ir liko softo beda kai ijungi telefona ant NOKIA parodo ir pajuoduoja viskas. Reik nest meistram bet gaila nes jie atimineja pinigus. Uz sitoki tel tenka paklot apie 50lt kad softa perrasytu
--- Baigti citatą ---
Kiek, kiek :o tai ieskok kitu meistru
foxass:
Tai kad kiek beflashinciau vistiek meta man ta pati. Nu kainas pas mane miestelyje ir artimiausi 50km spinduliu yra tokia. 50lt uz tipo dabartinius telefonus, 30lt uz senesniu modeliu o apie nauju net neklausiau
ads:
Lupikautojai!!! :o
foxass:
Kai pagalvoji net neverta pirkt telefono jei pats pabandes softa perrasyt jo nesusitvarkai. Tokiu atveju geriau sakyt kad neperku ar dar kazka suvelt kad kuo pigiau atiduotu :D
ConnectIT:
--- Citata iš: foxass Balandžio 25, 2011, 17:52 ---Kai pagalvoji net neverta pirkt telefono jei pats pabandes softa perrasyt jo nesusitvarkai. Tokiu atveju geriau sakyt kad neperku ar dar kazka suvelt kad kuo pigiau atiduotu :D
--- Baigti citatą ---
Ne, tai būtent! Aš sakau, kam išvis tuos telefonus pirkt, jei yra Telekomas. Ten HW nesudėtingas, o SW išvis nėra. Imi ir naudojies. Ir vargo nematai. O aplink vien plėšikai - tuoj prastums kokį šūdą nereikalingą!
:o ;D ;D ;D
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją