| Telefonų modeliai > 5xxx |
| nokia 5230 garmin navigacija(kaip idiegti?(detalei)) |
| (1/1) |
| tbigas:
sveiki gal kas galetu vizualei parodyt kaip idiegti garmin navigacija i nokia 5230?googlei radau bet greiciausiai pasenus versia jau bus.tai noretusi vizualei pamatyt,arba detalei.aciu. Įrašyta: Birželis 19, 2010, 10:21http://www.youtube.com/watch?v=N56iNO6mPUI&feature=player_embedded noretusi tokio igarsinimo.gal kas padetu instalinti? |
| Gallardo:
Ta prasme? Kaip tu įsivaizduoji tą "vizualiai"? Susitikus parodyt? |
| tbigas:
ne susitikus:D filmuota medziaga kaskokia ar su detaliais paaiskinimais.kazkur uzbrides buvau tai parodyta filmuotoi medziagoi ka ir kaip spausti.aisku neesu visiskas :-\. |
| zaliukas:
--- Citata iš: tbigas Birželio 19, 2010, 11:07 ---ne susitikus:D filmuota medziaga kaskokia ar su detaliais paaiskinimais.kazkur uzbrides buvau tai parodyta filmuotoi medziagoi ka ir kaip spausti.aisku neesu visiskas :-\. --- Baigti citatą --- atsibundam ir uzeinam y www.symbianity.com |
| tbigas:
--- Citata iš: zaliukas Birželio 19, 2010, 16:27 --- --- Citata iš: tbigas Birželio 19, 2010, 11:07 ---ne susitikus:D filmuota medziaga kaskokia ar su detaliais paaiskinimais.kazkur uzbrides buvau tai parodyta filmuotoi medziagoi ka ir kaip spausti.aisku neesu visiskas :-\. --- Baigti citatą --- atsibundam ir uzeinam y www.symbianity.com --- Baigti citatą --- :D aciu!!! |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |