Telefonų modeliai > N Series
Jokių gybybės ženklų su N93i
<< < (2/6) > >>
wooxeriux:
su kuo man plaut? pvz?
FlooDass:
Ijungus telefona krauti ateina srove,bet jokiu gyvybes zymiu.. Nei mygtukai sviecia nei ekranas sublyksti nu zodziu nieko. Cia greiciausiai su pagrindine plokste kazkas?
Dzyga:

--- Citata iš: wooxeriux  Birželio 19, 2010, 23:50 ---su kuo man plaut? pvz?

--- Baigti citatą ---
spiritu, distiliuoti vandeniu, fairy, kitais oksidus valanciais tirpalais.

--- Citata iš: FlooDass  Birželio 20, 2010, 02:40 ---Ijungus telefona krauti ateina srove,bet jokiu gyvybes zymiu.. Nei mygtukai sviecia nei ekranas sublyksti nu zodziu nieko. Cia greiciausiai su pagrindine plokste kazkas?

--- Baigti citatą ---
Kaip ir sakiau, jei plovimas nepades, be meistro pats vargu ar ka padarysi, tik pirma pagalvok ar be verta ji nest i taisykla.
FlooDass:
Nu man tas ragelis ne del kainos patinka ir as is jo uzdirpt nenoriu tai manau verta ir pigei nupirkau as ji.. Ok pameginsiu tada ji praplaut normaliai
Įrašyta: Birželis 20, 2010, 13:20Kaip tiksliau ta pagrindine mirochema vadinasi? kur jundesi i ja viskas ekranai mygtukai ir pan zodziu pagrindine plokste. Gal zinot kur galimybe butu je nupirkti?
YOO:
as vietoj taves ne neplauciau ir nieko nedaryciau tik nunesciau normaliam meistrui. Plokstes nupirkt naujospigiai tikrai nepavyks, na nebent kazkas deveta turi gera, o visa kita ekranai, korpusai ir t.t. suvaryta, bet vel labaigi abejoju ar rasi toki varianta
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją