| Telefonų modeliai > 6xxx |
| Nokia 6600 slide AUX (tulpiu) isejimas |
| << < (2/2) |
| w6600s:
--- Citata iš: YOO Liepos 09, 2010, 12:35 --- --- Citata iš: w6600s Liepos 09, 2010, 09:50 --- --- Citata iš: YOO Liepos 08, 2010, 16:13 ---i 3,5mm perejima (adapteri) rasciau --- Baigti citatą --- pas mane tik viena jungtis tera t.y micro usb,tikrai turesi? --- Baigti citatą --- neturiu po ranka to telefono, bet ten kaip 6500c tas micro lizdas per kuri krauni ? jei taip tai turiu dar viena --- Baigti citatą --- nu pas mane jungtys 2 telefone 1.plonam nokia pakrovejui 2.nokia CA-101 kabeliui tai tikrai turėsi tokia jungti,kad iš tokio galo kaip CA-101 kabelio išeina jungtis i 3.5mm audio jungtį? Jeigu taip kiek pinigų ir kaip su paiėmimu? |
| YOO:
nu tikrai toki...vaje koks nepatiklus :) kaip atrasinejau, tai klausiau parduotuvej tai vienas buvo likes... ar siandien dienai yra nezinau, ryt uzklausiu. Kaina kazkas 6 (tiksliau reiktu pardej paziuret), atsiusciau pastu o tu man pinigus i saskaita, jei tinka rasyk i privata arba skype YOO-GSM |
| w6600s:
taigi jau turiu adapteri is microUSB i 3.5mm audio jungty,bet jis neveikia,i ji neateina garsas,idomu kodel |
| YOO:
--- Citata iš: w6600s Liepos 21, 2010, 17:21 ---taigi jau turiu adapteri is microUSB i 3.5mm audio jungty,bet jis neveikia,i ji neateina garsas,idomu kodel --- Baigti citatą --- blyn tik viena turejau ir per darbus nepatikrinau.. jei tikrai blogas adapteris tai grazink, o as grazinsiu pinigus... reiktu bandyt ji prasiskambint su testeriu ar ten viskas tvarkoj |
| Navigacija |
| Pranešimų sąrašas |
| Ankstesnis puslapis |