Telefonų modeliai > DB3xxx
c905 wi-fi
(1/1)
grige:
sveiki. nepaleidziu ant savo c905 bevielio rysio. telefonas lietuvoje pirktas is salono, gal ka reikia sukonfiguruoti? man neranda ne vieno rysio.
esnyper:
Įsijungi WLAN, paspaudi Paieška ir suranda tau tinklą :) Ten konfigūruoti nieko nereik, nebent tavo tinklas paslėptas :) Tada reik pavadinimą įrašyti :) Nesuprantu kur čia problemą radai? Kiek turėjau telefonų su wi-fi, tai max 2 minutės ir internetas įjungtas :)
grige:
jo, kai moki naudotis jokios cia problemos! va su kompu dabar pagaves wi-fi, o su telefonu nepagaunu. aplamai kazko nesuranda nieko, nors yra! jei galima kaip ten viska man daryti tiksliau. kur koki varda uzrasyti, wlan kaip ir kur ijungti?
Gallardo:
Prisimink kad kompiuteryje  wifi antena yra žymiai galingesnė nei telefone. Gal tiesiog routeris kažkur toli stovi. Tarkim pirmam aukšte, o tu antram ar pan. Todėl ir neranda telefonas?
esnyper:

--- Citata iš: grige  Liepos 10, 2010, 12:56 ---jo, kai moki naudotis jokios cia problemos! va su kompu dabar pagaves wi-fi, o su telefonu nepagaunu. aplamai kazko nesuranda nieko, nors yra! jei galima kaip ten viska man daryti tiksliau. kur koki varda uzrasyti, wlan kaip ir kur ijungti?

--- Baigti citatą ---

Pasižiūrėk routerio nustatymus, ar ra daugiau nei 1 kanalas atviras. Pažiūrėk ar nėra uždėta varnelė Hidden Wireless (Also called the SSID Broadcast). Peržiūrėk routerio nustatymus. Jei nepadės, bandyk perrašyt softą, gal kas glučina :)
Navigacija
Pranešimų sąrašas

Eiti į pilną versiją