Telefonų modeliai > x5x
Kaip pašalinti SL55 Testpoint?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Arnutis007 Gruodžio 08, 2006, 18:27 ---su kuo prilituot ta laiduka??? atsakykit kuo greiciau...o tik prideti negana?
--- Baigti citatą ---
Su lytuokliu.
Telefonas turi būti išjungtas, bet vienu momentu reikia kad jis veiktų kai atrišinėji su Freia.
Arnutis007:
tai kaip man padaryt kad jis veiktu,jei jis net nebeisijungia... :'( o patchint neduoda nes nenulauztas bootcore...v_klay prikonektina,bet neduoda irasyt sv,raso "A hardware I/O error was deported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot.bin." ka tokiu atveju daryti?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Arnutis007 Gruodžio 09, 2006, 11:42 ---tai kaip man padaryt kad jis veiktu,jei jis net nebeisijungia... :'( o patchint neduoda nes nenulauztas bootcore...v_klay prikonektina,bet neduoda irasyt sv,raso "A hardware I/O error was deported while accessing COM2 - Loader: Open: No answer from boot GoBoot.bin." ka tokiu atveju daryti?
--- Baigti citatą ---
Jeigu tau telefono neberanda V_Klay, tai čia tik TP reikia pašalinti.
Kaip bebūtų tau reikės išardyti telefoną, beardant reikėtų atsargiai ties ekrano atjungimu elgtis, nes ten yra lanksčioji jungtis. Išsiardžius telefoną susirasti tą vietą kuri pavaizduota sakykim antroje nuotraukoje (aukščiau linkai) ir bandyti su sakykim su izoliacija vieną laidelį prie tos juodos detalės priklijuoti, o kitą prie to šarvo. Įsitikint kad tikrai viskas tvirtai laikos ir tada taip padaryt kad bateriją būtų galima prijungti prie telefonų kontaktų. Tai galima padaryt dalinai surinkus, ir stipriau laikant tada atlikti veiksmus su Freia ar Joker ir reikiamu momentu paspausti On/Off mygtuką. Jeigu sakykim Freia sureaguos ir suveiks, TP bus pašalintas.
Ar aiškiau dabar? Žinoma visada yra būdas nešt meistrams jeigu jau pačiam nieko nesigauna.
Arnutis007:
ta freia man raso
"COMM_IsBootRunning : bootcode does not seem to be running
COMM_LoadBoots : Waiting to power on the phone ...
COMM_LoadBoots : phone is powered on
COMM_SendBoot : boot file is not accepted"
kas cia per velnias? ka daryt?
Wyshniukas:
--- Citata iš: Arnutis007 Gruodžio 15, 2006, 20:15 ---kas cia per velnias? ka daryt?
--- Baigti citatą ---
Tu čia jau TP pasidaręs? Freia nustatymuose ties boot type padaryk bootcore bug.