Kita > Geležis

pirkinys is ebay, ka manot?

Puslapiai: << < (2/3) > >>

smiriukas:

Na kiek pirkau iš ebay viršelius, tai kokybė nebuvo labai stebuklinga, bet pakenčiama. 16$ už N82 viršelį, bet jau trinas po mėnesio aplink kamerą dažai..

YOO:

na turejau as tokiu gold HQ korpusu, tik penktadieni paskutini uzdejau, tai čigonai iškart nupirko telefoną  ;D  bent pas mane kur buvo kokybe super, sueina be menkiausio tarpelio, kaina kazkas 33 Lt irgi full ir t.t.

luzhis:

--- Citata iš: YOO  Liepos 26, 2010, 11:07 ---na turejau as tokiu gold HQ korpusu, tik penktadieni paskutini uzdejau, tai čigonai iškart nupirko telefoną  ;D  bent pas mane kur buvo kokybe super, sueina be menkiausio tarpelio, kaina kazkas 33 Lt irgi full ir t.t.

--- Baigti citatą ---
dabar stums kazkam cigonai ta tel kaip auksini  ;D ;D

smiriukas:

Dar patikrinta dėl viršelių kokybės iš ebay su Nokia 6233, viskas būtų buvę gerai, bet vienas kampas nesuėjo, sunkokai uždėti baterijos dangtelį ir klaviatūra gaidys. Sekantis viršelis parkeliauja Nokiai N81 8GB, žiūrėsiu kaip šį kart su kokybe reikalai. ;)

wixx912:

Na aš panašų, tik pilnai juodą pirkau savo nokiai 6301, visai netyčia už 0.99 $ aukcione laimėjau :D Tai vat - sim kortelė normaliai neužsifiksuoja, ir stumia bateriją lauk. Gerai kad dangtelis metalinis, tai bent neiškrenta :D O šiaip tai labai greit dažai nusitrynė priekinio ir galinio metalinių dangtelių. Geriausia pirkt kuo mažiau dažytą ;) pvz. juodą su sidabriniu, arba baltą.

Puslapiai: << < (2/3) > >>

Eiti į pilną versiją