Telefonų modeliai > N Series
del n95 8gb
domukas00:
Taigi planuoju pirkti si telefona, skelbimuose jo kaina apie 300-400lt, gal zinot kiek mazdaug kainuotu naujas is skelbimu?. Kaip manot ar geras apsisprendimas mano, kokia telefono kokybe,patvarumas ir kiek laiko jis gali tarnauti? O gal ka geresnio pasiulitumet is nokiu n seriju
auris69:
--- Citata iš: domukas00 Liepos 26, 2010, 19:05 ---Taigi planuoju pirkti si telefona, skelbimuose jo kaina apie 300-400lt, gal zinot kiek mazdaug kainuotu naujas is skelbimu?. Kaip manot ar geras apsisprendimas mano, kokia telefono kokybe,patvarumas ir kiek laiko jis gali tarnauti? O gal ka geresnio pasiulitumet is nokiu n seriju
--- Baigti citatą ---
nu tj jei skelbimuos ziuri ir nauju matyt turi :) Vietoj n95 8gb geriau n82 pasirinkciau. Slide ne amzinas :) va o monoblokas, gali buti amzinas tinkamai naudojant :D
Gallardo:
Jei kulturingai naudojamas, tai ir tas slaidas laiko, ypač jei naują tel perki, o ne jau kažkieno išmaltą. Aišku to telefono neprisaugosi 100 proc. vistiek ir nukris ir pan. Bet man asmeniškai , bent jau pagal mano telefono saugojimo/naudojimo ypatumus slaidas tikrai nėra minusas :)
YOO:
naujo jau manau tikrai nerasi, gi jau ju senokai gamyba nutraukta... deveta su uzdetu pilnu geros kokybes HQ korpusu galeciau suveikt, duodu menesiui dar garantija, telefonas tikrai nesuslapes, netaisytas ir pan., aisku galiu parduot ir su patrintu korpusu (nes kol kas neprisiruosiu per darbus pakeist korpuso) :) jei domina rasyk zinute
domukas00:
O tai pamatyti mazdaug kiek telefonas naudotas galima *#92702689# parasius pagal pokalbiu trukme?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją