Telefonų modeliai > N Series
del n95 8gb
<< < (2/4) > >>
esnyper:
Nemanau, kad pagal tai galima spręsti kiek telefonas buvo naudojamas. Pavyzdžiui: prakalbėjau 100 valandų, per 3 metus, o vat kitas žmogus skambinantis darbo reikalais tas pačias 100 valandų per 2 mėnesiuis prakalbėjo... Taigi pagal prakalbėtą laiką negalima spręsti kiek telefonas buvo naudojamas. Nežinau kaip su Nokiom, bet mano Sony Ericssone yra po dangteliu parašyta kada pagamintas telefonas buvo.

O kartais softą perrašiuis pokalbių trukmė nenusinulina? Bet SE tai visalaik nusinulina... Net atstačius gamyklinius nustatymus.
Gallardo:
Su box'u galima nunulint tą laikmatį. Aš per 6 mėn apie 400h prakalbėjęs esu. Bet tai nereiškai jog telefonas "nudrožtas". Jei telefonas tik skambučiams naudojamas buvo, tai kas jam ten nutiks? Bateriją nebent pakeisti.  Su kitu tel gi gali būt per metus 30h neprakalbėta, bet visas nutrintas, su blerbiančiais garsiakalbiais ir t.t
YOO:
sw, na ir tas nudrozimas dar neaisku kas nudrozta... jei tiesiog nuo devejimo susibraizes dangtelis tai ir manau ne pats blogiausias variantas, va kaip buna suslape, smugiu gave, taisyti ir pan, va tada manau jau geriau nepirkt tokio
smiriukas:
Jeigu tikrai naujas, originalas, su pilna komplektacija, tai manau neblogas variantas - http://www.skelbiu.lt/skelbimai/n95-8gb-naujas-orginalus-pilno-komplekto-520lt-8926985.html.
zaliukas:
nereik, net boxo, kad nunulint ta laikmaty ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją