Telefonų modeliai > DB3xxx
SONY ERICSSON K850
YOO:
--- Citata iš: David. Rugpjūčio 11, 2010, 09:08 ---Tai va reikejo.. Bet kazkaip nesinorejo kisti i ji dar ten kokia 50 ar 60LT uz remonta.. Nes butu buves auksinis tel.. ;) Tai jau geriau koki kitoki nusipirkti :P O gal galima prie to pacio cia paklausti..? Tai va motina rado SAMSUNG D780 :) Viskas zjbys tik va jei idedu viena ezio kortele ar viena bites ar abi kartu .. Man niekas negali prisiskambinti :? O jei idedu tele2 ir ezy.. Tai viskas ciki :) Ir as galiu skambinti ir man :) Kame saknys cia galetu but?
--- Baigti citatą ---
tai su ezys+bite tik tau paskambint negali ar ir tu ? o kaip idedi tele2 su kazkuria kita tai tik gali skambinti is ir i tik is tele2 kortele ar is abeju ?
foxass:
As manau kad cia gali but nepilnai atristas samsungas nes pas mane su nokia buvo. Nunesiau meistram ir sake kad tokiu dalyku nedarys nes IMEI blokuojamas
David.:
Ezy idedi ir bite tai nei as galiu paskambinti ir nei man kas paskambins.. :) O tele2 idedu i pirma lizda ir visas kitas kokias tik turiu idedu i antra lizda tai galiu paskambinti ir sulaukti skambuciu.. :) Tai noretusi atristi jei jis priristas ar kas jam cia yra :) Gal kas kokiu pasiulymu turi ? :) atvesciau sumokeciau :) Nes ten bele kur vaziuot ieskot kad atristu tai ir uzsipisimas :)
Įrašyta: Rugpjūtis 11, 2010, 20:45Tiesa kaip idedi tarkim viena kortele labas ar ezy be tele2 tai raso RIBOTA PASLAUGA. :?
YOO:
na man panasu kad blokuotas imei.. nors gal ir programiskai, tai rasyk is kokio miesto esi ir jei bus cia meistru is to miesto tai atsilieps
David.:
Is Kauno as :) O jei blokuotas imei tai nieko neiseis? :)
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją