Telefonų modeliai > N Series
Nokia n73 suslapo reikia pagalbos del gedimu
leszek114:
Nokia n73 nezinau kame problema bet spaudziesi ne visos raides, dauguma sako kad buvo suslapie bet as sito nzn, ir dar negroja kolonele(koloneles) ijungtas begrse rezimas negaliu pakeist, nes veikia ne visa klaviatura. Kas tikrai supranta arba spelioja kiek viskas man tai kainotu? Ir uz kiek man max si telefona paimt?
smiriukas:
Turiu pasiūlymą ką daryti su klaviatūra. Bet kol nesutvarkysi temos pavadinimo - nesakysiu.
leszek114:
tai gal pasakyk kaip man ja psirasyt? :)
Taip tinka?
smiriukas:
Nu va, dabar geriau. Temos pavadinimas turi būt informatyvus. Siūlau gavus telefoną pirmiausia visą išvalyti - perplauti kokiu spiritu ir gerai išdžiovinti (kaip išsivalyti telefoną rasi paieškojęs forume, tikrai kalbėta). Tada, jeigu neatsigaus klaviatūra, paimk ir nulupk nuo jos (nuo klaviatūros plokštės) baltą plėvelę ir gerai pravalyk, pravalęs vėl viską tiksliai atgal užklijuok ir gal veiks.
leszek114:
--- Citata iš: smiriukas Rugpjūčio 02, 2010, 23:26 ---Nu va, dabar geriau. Temos pavadinimas turi būt informatyvus. Siūlau gavus telefoną pirmiausia visą išvalyti - perplauti kokiu spiritu ir gerai išdžiovinti (kaip išsivalyti telefoną rasi paieškojęs forume, tikrai kalbėta). Tada, jeigu neatsigaus klaviatūra, paimk ir nulupk nuo jos (nuo klaviatūros plokštės) baltą plėvelę ir gerai pravalyk, pravalęs vėl viską tiksliai atgal užklijuok ir gal veiks.
--- Baigti citatą ---
Praplaves jau buvau, bet vistiek neveikia,nebandziau ja isimt ir visa valyt reikies pabandyt rytoj nuvesiu pas meistrus ir jie man pasakys gal kame beda. Del detaliu kas turi i sita tel naudotus arba dausta sita tel gal ir imciau tik ziurint kokies dalys.
Ar verta butu sita tel imt uz 80lt?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją