Ne į temą > Kita
Juokų kampelis
ConnectIT:
--- Citata iš: wixx912 Gegužės 12, 2011, 22:27 ---
--- Citata iš: esnyper Gegužės 12, 2011, 21:56 ---Šiandienos perliukas: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.216130155081838.66996.100000545656140&l=bec0e98be1 Turėtų matytis, jei kas sakykit ;)
--- Baigti citatą ---
Ooo ;DDD 0 ;D pas mus mokykloj irgi panašiai vertinančių mokytojų pasitaiko ;D
--- Baigti citatą ---
Ne, ten tik viena O. Iki Ooo dar toli... ;D
ConnectIT:
-NOKIA-:
geri tarybiniai vamdziai buvo :D grazus keismazodziai :)
esnyper:
Eina vaikinas kaime po šokių su panele. Panelė čiauškia be perstojo, o vaikinas tyli. Jis galvoja, kad reikėtų ką nors pasakyti. O minčių – kaip nėra, taip nėra. Mergina jo klausinėja:
– Kuo tu vardu?
– Petras.
Petras galvoja, kad reikia ir jam kažko paklausti. Jau kaupiasi, kaupiasi, bet... mergina vėl pirma paklausia:
– O kiek tau metų?
– 19-lika, – burbteli Petras.
Jis vėl pradeda galvoti apie klausimą. Jau tuoj pasakys, bet... mergina vėl klausia:
– Petrai, nenori manęs pabučiuoti?
Petras pakšteli į žanduką ir vėl galvoja, ko paklausti. Bet vėl ta prakeikta mergina įsikiša:
– O tu jau mylėjaisi su mergina, Petrai?
– Na... ne.
– O tu manęs nieko nenori paklausti?
Petras jau susikaupęs išrėžė:
– Klausyk, o tu nežinai iš kur gauti Javos karbiuratorių?
Kubilius skarota, Kubilius žalia, padėjau granatą - zajbis Lietuva.
Ateina naujasis rusas i restoraną. Varto meniu galų gale pasikviečia pardavėją ir sako:
-Na va ragavęs aš tos juodos duonos, juodų ikrų na bet juoda dešra ir juodas pienas man naujiena, ta proga man pradžiai juodo pieno.
Po minutės ateina graži juodaodė moteris prisėda šalia jo išsitraukia krūtį rusui ir kiša rusui i burną.Rusas:
-Ne nu blyn ačiū dievui juodos dešros neimiau...
Pirma valanda nakties. Skambutis į lietuviško miestelio Dzūkijoje, gaisrinę. Neaiškaus vyro neaiškus balsas:
-Sveiki. Klausykite, prieš 2 metus pas mane kanapės buvo. Galvutės storos kaip arbūzai, o drębia… Sąmonės per 10 sekundžių netekau…
-Atsiprašau, kur jūs skambinote? Čia gaisrinė. – ir padėjo ragelį. Po 5 minučių vėl:
-Sveiki. A va čia praeitais metais irgi neblogai kanapės užderėjo. Storis kaip pomidorų, bet kerta, uiiij… Iš kojų verčia…
-Aš kartoju: čia gaisrinė! Ir vėl po 5 minučių
-Ne! Klausykit chebra, baikit juokus! Tai va šitais metais kanapės prastai užaugo. Mažos, sausos galvos ir apsirūkymo beveik jokio…
-Klausykite!!! Aš jums trečią kartą kartoju!! Čia priešgaisrinė tarnyba! Ko jūs prisiknisot prie mūsų su savo kanapėm?!
-Tai dabar kaimyno namas dega, tai aš noriu įspėti, kad jūs į mano lauką neužvažiuotumėte!!!
-Hello, What is Your name, girl?
-Carmen.
-What?
-Carmen.
- It's very unusual name. Who gave it to You?
- I gave it Myself. Because I like cars and men - so I'm - Carmen. And what is Your name?
-Beerfuck.
-NOKIA-:
and my name is mobileFuck ;D