Telefonų modeliai > N Series

nokia n76 ekrano prblema

<< < (2/2)

staska111:

--- Citata iš: svaigulis  Rugsėjo 22, 2010, 21:46 ---Nu gali buti ir tas sleifas tada. o del to balto ekrano tai nemanau kad jis turi buti butinai baltas. jei sleifas tj gali jo net nerodyti, gali degti ekrano lemputes (kaip pas mane) tik as pagalvojau kad gali buti kitas gedimas, nes nepamaciau jokiu pazeidimu ant to sleifo jei galima ji taip vadinti

--- Baigti citatą ---
pas mane tas pats telefonas ir ta pati problema po korpuso keitimo. pakeiciau sleifa, bet nieko nepadejo. itariu kad cia gali but koks standartinis gedimas, kaip pvz atminties korteles lizdas 6500s

KT819GM:
Po korpuso keitimo - standartinis gedimas ;D Gal: po korpuso keitimo - standartinis aplauzymas? ;) no offense, taciau 'standartiniai' gedimai dazniausia traktuojami kaip gamyklos padarytos klaidos ar tai silpnos telefonu vietos (nors tas silpnas vietas padaro inzinieriu projektavimo klaidos).

YOO:
patikslinant del 6500s tai ten na silpna vieta, bet ne atminties korteles lizdo :) o tiesios vieno metaliuko kuris su laiku pasilenkia zemyn, tai ten ji atlenkt gi paprasta, ne ardyt nieko nereikia...

svaigulis:
O galbut cia ekrano kalte, nes viskas taip pat kaip ant 2630 pas mane buvo.

staska111:

--- Citata iš: svaigulis  Rugsėjo 28, 2010, 09:48 ---O galbut cia ekrano kalte, nes viskas taip pat kaip ant 2630 pas mane buvo.

--- Baigti citatą ---
tikrai ne, nes abu eranai nerodo

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją