Telefonų modeliai > 6xxx
Nokia 6230i vs Nokia 6260
<< < (3/5) > >>
egidijus4:
renkuosi n6230i, siuo metu turiu senesne n6230, taigi ja patenkintas ir naujoji siek tiek patobulinta, n6260 gal ir nieko bet man atlenkiami nelabai
Van_Helsingas:
nokia6230i tai tikrai gerenes isvaizdos uz nokia 6260 o jei kalbant apie atlenkiamus telefonus tai jie nera tokie blogi kaip kiti sneka  ;)
VSAT:
6260 batarke skurdoka, o kai atsilenkia dydis pasidaro,kaip 1611  ;) ir tas ekranas sauniai lankstosi,bet ar ilgam..
 bet siaip kam reikia gero zaislo tj 6260 super, vien ka symbianas duoda. bet man 6230i valdo. praktiskesnis telefonas. gereu batarke laiko, ekrano raiska didesne ir vga kamera geresne.      Abu telefonai yra praktiskai lygiaverciai, tik skirtingiem vartotojam  :)
Ez_e313:
Kaip jus lyginat SYMBIAN su paprastu telefonu? Cia visiskai nesulyginami jie. Kiekvienam jau pagal poreikius. Abudu telefonai labai geri. Jei nereikia SYMBIAN, tai tikrai siulau 6230i, bet zinokit, kad 6230i ekranas greitai braizosi. O del svorio... Cia irgi nuo zmogaus priklauso. Pats turiu 9300 ir man kelnes nesmunka kai isidedu i kisene ir tikrai nesunku vaikscioti netgi kartu su 9300 bei 3650. O 9300 sunkesnis ir uz 6230i, ir uz 6260.
tux:
mm ;) na jai saugot daigta tai jis nenusibraizytu taip greit ,beja nieko nera amzino kad nesibraizyti ir panasiai .. ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją