Ne į temą > Kita
apgavo
<< < (2/4) > >>
shrekas:

--- Citata iš: tusinux  Rugsėjo 28, 2010, 14:51 --- o mokejau 250lt

--- Baigti citatą ---
Pradekim nuo cia. Kiek kainuoja originali N86 Nokia??? Pries perkant kiekvienas bent kiek pasidomi kainomis, o ju skirtumas akivaizdus, todel zodzio "apgavo"- cia nevertejo naudoti... Tiksliau butu- "apsigavau"!

--- Citata iš: tusinux  Rugsėjo 28, 2010, 14:51 --- tylejo ir nieko nesake

--- Baigti citatą ---
Ir neprivalo kazko sakyti. Be to- lombardas nesispecializuoja mobiliuju telefonu pardavime, tad tuo labiau negali buti kazkokiu pretenziju.

Iseitys trys.
1. Naudotis tokiu telefonu koks yra.
2. Ieskoti kito "apsigavusio".
3. Nusispjaut ir trenkti telefona i siena arba kam nors padovanoti.
eigas:
:)) Pirkt iš skelbimų geriausia. Lombardai - nieko gero :))
luzhis:
manau jau velu kazka aiskintis,kaina tikrai nedidele mokejai kaip uz toki tel taip kad belieka tau stumt sita tel arba mest i siena :D
bugatis:
asmeniškai aš prieš gerą menesį susipažinau irgi su klonais :) Istorija tokia:
Sumaniau nusipirkti n95 8gb, iš skelbimų radau pardavėją, susitikau, apžiūrėjau ragelį ir jis man nepatiko todėl kad visa telefo grafinė aplinka buvo keista, bet mane pardavėjas įtikino jog tai yra dėl seno softo, aš naiviai patikėjau, pirkau už 320lt, beveik kaip originalų, namo parsinešęs ir geriau patirinėjęs pamačiau jog buvau smagiai apgautas.
Aišku kainavo nervų, kantrybės ir laiko, bet viską apgalvojęs dėjau į skelbimuskad pardavinėju originalią nokia už 380 (nesipiginau kad nesukelti įtarimo) ir po savaitės laiko pardaviau pusamžiui vyrui už 350lt.
Moralas ir išvada - dar po savaitės nusipirkau originalų nokia n95 8gb už 350lt, gavau kompensaciją už nervus ir sugaištą laiką 30lt, bei gavau neišdildomą pamoką gyvenimui :)
ads:
Na kai kurie n95 klonai taip padaryti, jog iš pirmo žvilgsnio nelabai atskirsi ;D Va būtent čia idomu manau bus paziurėt, tik kad čia ne 8gb o paprasto n95 klonas :) http://www.symbian-freak.com/news/008/01/surprising_good_looking_n95_clone.htm Saugokitės apgavikų! ;)
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją