Telefonų modeliai > HTC |
HTC Desire atrisimas |
<< < (3/4) > >> |
xsius:
--- Citata iš: xsius Rugsėjo 30, 2010, 20:58 ---Kam imti maziau, jei galima paimti daugiau ir sakyti kad daug dirbai :D --- Baigti citatą --- Jeigu ka, tai sita tik ant juoko pasakiau. --- Citata iš: YOO Spalio 01, 2010, 09:36 ---negaliu *CENSORED*... klausyt kaip zmones sitaip nesamones sneka... "O siaip, perrasius softa, turetu atsiristi, pamenu kai motorolai perrasinejau" --- Baigti citatą --- Gerai, kad tu toks protingas ir viska zinai, o as esu durnas, nieko nezinau ir tik bandau rasti atsakymus forume. |
shrekas:
--- Citata iš: xsius Spalio 01, 2010, 11:04 ---Gerai, kad tu toks protingas ir viska zinai, o as esu durnas, nieko nezinau ir tik bandau rasti atsakymus forume. --- Baigti citatą --- Idomu kokia dalis meistru i kuriuos kreipeisi pasake kad gali atristi si telefona? Ir idomu kokias kainas sake? :) |
xsius:
--- Citata iš: shrekas Spalio 01, 2010, 12:31 --- --- Citata iš: xsius Spalio 01, 2010, 11:04 ---Gerai, kad tu toks protingas ir viska zinai, o as esu durnas, nieko nezinau ir tik bandau rasti atsakymus forume. --- Baigti citatą --- Idomu kokia dalis meistru i kuriuos kreipeisi pasake kad gali atristi si telefona? Ir idomu kokias kainas sake? :) --- Baigti citatą --- Vienas rase 20-50lt, bet man atrodo jis biski nesigaudo, ir dar buvo pasiulymu pirkt ta koda nete 15-20 euru. Ir dar grupiokas sake, kad softa gali perrasyt (bet kiek is jusu supratau, sitas netiks). Kolkas turiu dar veikiancia nokia, o pinigu reik kitiem dalykam, tai bus dar veliau matyt ka darysiu. |
smiriukas:
Žodžiu, kad nekiltų tau daugiau durnų klausimų pasakysiu trumpai ir aiškiai. Yra du būdai atrišimo. A) Neši meistrams. B) Perki iš operatoriaus kodą atrišimo. Jokie FW perrašymai nepadės, nesąmonių neprisigalvok. |
esnyper:
Jei pasigilintum truputį į šiuolaikinio telefono veikimo principą tokios durnos temos nekurtum... |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |
Ankstesnis puslapis |