Telefonų modeliai > Nec
Nec 338 del draiveriu
KaLcIgAnAs:
Sweiki prireike man e338 kabeliu draiveriu siek tiek ieshkojau bet nesikmingai zinot su tais japonais :D... ir dar norejau paklaust kokias programas naudojate ash dabar parsisiunciau 338pc file transfer siaip kuri geriausia ???
Robix83:
--- Citata iš: KaLcIgAnAs Lapkričio 05, 2005, 22:07 ---Sweiki prireike man e338 kabeliu draiveriu siek tiek ieshkojau bet nesikmingai zinot su tais japonais :D... ir dar norejau paklaust kokias programas naudojate ash dabar parsisiunciau 338pc file transfer siaip kuri geriausia ???
--- Baigti citatą ---
Kazi ar ka geresnio uz dabar turima programa rasi - cia tikriausiai vienintelis egzistuojantis softas nec'ams.
Draiveriu paprastai per neta nesusirasi is nec'o svetainiu - gausi pasieskoti zmoniu, kurie juos turi is originaliu CD, jei pats tokio neturi. Siaip, nesakau, kad nete nesusirasi (www.nec.com), taciau labai jau ilgai klaidziosi. Geriau skelbimukus forumuose ismetyk.
mendoza:
Siaip pas mane yra tie draivai, ale sitam forume neiseina prisegti failu, reiskia tau nesiseka... :-X
Wyshniukas:
--- Citata iš: mendoza Balandžio 19, 2006, 23:38 ---Siaip pas mane yra tie draivai, ale sitam forume neiseina prisegti failu, reiskia tau nesiseka... :-X
--- Baigti citatą ---
www.yousendit.com
www.megaupload.com
www.rapidshare.de
bikerboy:
man irgi tokiam paciam reiktu , gal galima butu kur juos patalpint?????