Telefonų modeliai > Nec

Nec 338 del draiveriu

Puslapiai: (1/3) > >>

KaLcIgAnAs:

Sweiki prireike man e338 kabeliu draiveriu siek tiek ieshkojau bet nesikmingai zinot su tais japonais  :D... ir dar norejau paklaust kokias programas naudojate ash dabar parsisiunciau 338pc file transfer siaip kuri geriausia ???

Robix83:

--- Citata iš: KaLcIgAnAs  Lapkričio 05, 2005, 22:07 ---Sweiki prireike man e338 kabeliu draiveriu siek tiek ieshkojau bet nesikmingai zinot su tais japonais  :D... ir dar norejau paklaust kokias programas naudojate ash dabar parsisiunciau 338pc file transfer siaip kuri geriausia ???

--- Baigti citatą ---
Kazi ar ka geresnio uz dabar turima programa rasi - cia tikriausiai vienintelis egzistuojantis softas nec'ams.
Draiveriu paprastai per neta nesusirasi is nec'o svetainiu - gausi pasieskoti zmoniu, kurie juos turi is originaliu CD, jei pats tokio neturi. Siaip, nesakau, kad nete nesusirasi (www.nec.com), taciau labai jau ilgai klaidziosi. Geriau skelbimukus forumuose ismetyk.

mendoza:

Siaip pas mane yra tie draivai, ale sitam forume neiseina prisegti failu, reiskia tau nesiseka...  :-X

Wyshniukas:

--- Citata iš: mendoza  Balandžio 19, 2006, 23:38 ---Siaip pas mane yra tie draivai, ale sitam forume neiseina prisegti failu, reiskia tau nesiseka...  :-X

--- Baigti citatą ---

www.yousendit.com
www.megaupload.com
www.rapidshare.de

bikerboy:

man irgi tokiam paciam reiktu , gal galima butu kur juos patalpint?????

Puslapiai: (1/3) > >>

Eiti į pilną versiją