Kita > Geležis
Sennheiser garantinis
(1/3) > >>
esnyper:
Taigi nei iš šio, nei iš to sugedo mano ausinės. Paprasčiausia viena ausinė groja gerai, o kita groja stipriai tyliau. Išbandžiau ant kompiuterio, tas pats. Užsinešt nelabai galėjo, visgi dar naujos. Mano manymu plyšo ausinės membrana. Turiu čekį, turiu pilną pakuotę. Žiūrėjau Sennheiser puslapį, kad Lietuvoje atstovauja http://www.sennheiser.com/sennheiser/home_en.nsf/root/0service-partner?Open&country=Lithuania Dar radau štai ką: http://tvc.lt/lit/Irangos-remontas-ir-aptarnavimas

Patarkit ką daryti mano atveju?
Wyshniukas:
Kaip ką? Užpildai formą ir siunti jiems - viskas. Daugiau čia neturėtų kilti daugiau klausimų. Ausinės sugedo garantiniam laikotarpyje, gamintojo defektas gal tiesiog.
Aš taip su savo Koss ir Klipsch dariau. Koss sulaužiau netyčia, keistas dizainas Porta Pro (Hama atstovai pakeitė į naujas), bet super garso kokybė. Klipsch S2 vienas laidas nutrūko kažkur po pusmečio gero, naujas išsiuntė Amazon, o senas pasiimė atgal ir diagnozavo laido trūkimą. Nieko nemokėjau, apart pašto išlaidų.
esnyper:
Dėkui, bandysiu pildyti formą tam TVS`e. Turėtų pakeisti, tikėkimės :) Nes garso kokybė, po SE ausinukų nereali. Gaila dabar tik to, kad nepridėjau dar 10 eurų ir būčiau pasiiėmęs Compiuter Build (gal ir kitokį) laimėtoją. Neatsimenu, net pavadinimo dabar :D

Beje, gal žinai pagal ką rinktis ausinukus reikia? Nes pabandyti parduotuvės neleidžia :D
smiriukas:

--- Citata iš: esnyper  Spalio 18, 2010, 21:43 ---Beje, gal žinai pagal ką rinktis ausinukus reikia? Nes pabandyti parduotuvės neleidžia :D

--- Baigti citatą ---
Review būna ausinukų, būna forumai.. Tiesiog skaityt reikia.
Wyshniukas:
Pagal review ir gamintoją.
Klipsch pasirinkau, nes ilgus metus su tiesioginiais distributoriais būdavau. Žinojau kokią kokybę jie gamina. Aišku, jie labiau orentuojiesi į treble su vidutinišku bass diapozonu, bet garso kokybė yra stulbinanti kaip iš in-ear. Pasirodė nauji modeliai, laukiu on-ear ir labiau sportui orentuotų ausinių.
Koss ilgai rinkoje su savo old-school on-ear ausinėm. Turėjau 1974 metų naujas ausines, malonumas tiesiog buvo užsidėt tokias. Porta PRO modelį pasirinkau dėl lankstumo ir garso atkūrimo, bass labai orentuota. Minusas - vidinis garsas sklinda per visur, neizoliuotos visiškai...nors tam niekad skirtos ir nebuvo.
Bose - kokybiški daiktai, bet blyn, vardas daug kainuoja.
Sennheiser - kokybiški daiktai taip pat ir kaina prieinama. Tikriausiai populiariausias gamintojas tarp visų. Turi neblogų modelių.
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją