Telefonų modeliai > DB3xxx

W890 neveikia garso klavisai

(1/2) > >>

David.:
Sveiki, turiu W890 Sony Ericsson  :-X Tai vat ir neveikia pas mane garso klavisai sone.. Gal zinot kas kokia programa ar ka kad butu galima pagarsint man garsa? :) Ar telieka nest pas meistrus? :) Ir kiek tai kainuotu jai ka? :) Lb daug investuoti i ji nesinori :?

esnyper:
Aš tokį pat turiu :) Greičiausiai bus šleifas jungiantis mygtukus su motinine. Bet iš pradžių pabandyk išsiardyti, pravalyti kontaktus ir teisingai įdėti mygtukus į vietą prieš uždedant viršutinį kampą. Pažiūrėk prie to pačio, kokia šleifo būklė. Ir savaime suprantama, perrašyk soft'ą.
Programos padidinti garsą su kitu mygtuku kaip ir nėra, tačiau kažkur esu matęs ELF'ą, kuris gali programuoti mygtukus. Manau pasigilinus, galima padaryti.

luzhis:
Jei nemoki elfu isirasyt bet nori garsa didinti tai vienintele iseitis java grotuva naudot(pvz KDplayer),o pries tai paklausyk ka tau esnyper patare...

esnyper:
KDPlayer neturi tokios funkcijos, kaip didinti TELEFONO garso. Programa gali tik savo garsą reguliuoti.

luzhis:

--- Citata iš: esnyper  Gruodžio 03, 2010, 16:33 ---KDPlayer neturi tokios funkcijos, kaip didinti TELEFONO garso. Programa gali tik savo garsą reguliuoti.

--- Baigti citatą ---
as turejau omeni muzika pagarsinti,per kd playeri muzika klausant ja pagarsinti..

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

Eiti į pilną versiją