Telefonų modeliai > 6xxx

Nokia 6700 LT kalbos irasymas

<< < (3/4) > >>

erniuxas:
uzdejau varnele pakeiciau koda. paspaudziau write. apacioje parase done. isjungiau ir vel ijungiau telefona, spaudziu read o kodas vel gamyklinis. kame cia problema?

--- Citata iš: lg  Gruodžio 08, 2010, 21:17 ---irasius nauja koda, reikia telefona perkraut: isjungt ir ijungt

--- Baigti citatą ---

ads:
Taigi atsisiųsk phoenix, atsisiųsk lietuvišką softą, perrašyk, ir bus tau lietuvių kalba ;)

root:

--- Citata iš: erniuxas  Gruodžio 08, 2010, 17:13 ---bet tai rasiau kad pas mane problemos su tuo NSS ir nezinau kaip padaryt

--- Citata iš: luzhis  Gruodžio 07, 2010, 19:06 ---ne,product code galima su nss pakeist

--- Baigti citatą ---

--- Citata ---
Kiek uz atrisima mokejai?

--- Baigti citatą ---
norejo 60 bet padare uz 25 ir 5 lt kalba bet kazkaip negerai ja padare kad ji man nuskrido
Įrašyta: Gruodis 07, 2010, 20:34na tai mielieji forumieciai neturit minciu kaipo pakeist ta produkto koda?

--- Baigti citatą ---

25lt uz atrisima, wtf, as mokejau alytuj 150lt. lol

esnyper:
Kaip sakoma: Durnių ir bažnyčioj muša :)

root:

--- Citata iš: esnyper  Kovo 08, 2011, 23:35 ---Kaip sakoma: Durnių ir bažnyčioj muša :)

--- Baigti citatą ---
visko buna visko pasitaiko. man prigyde galva kad neimanoma atrist jokiais budais, tik perkant koda is operatoriaus. tipo kodas tiek kainuoja

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[#] Kitas puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją