Ne į temą > Kita |
Mirc scriptai |
<< < (7/7) |
Kilbukas:
man geriausias - extreme. www.extreme-script.net |
CRONUS:
--- Citata iš: Wyshniukas Kovo 20, 2006, 22:53 ---Dekui CRONUS veikia puikiai :) Turiu dar viena prasyma ::) Reikia scriptuko mazo kad parodytu ka groja winamp ar wmp, nes uzknisa kai reikia parasyt visa pavadinima ir dar jeigu daugiau kai keiciames set'u/dainu info... ;D CRONUS pas tave maciau kazka panasaus, ir dar su mano siulomais mix'ais :) Naudociau per "menu channel" --- Baigti citatą --- Na del muzikos tai vien skriptas nepades reikia Winamp/WMP plugino o tada jau pasirasyt ar susirast skripta atitinkama Winampui kazkoks labai geras yra bet nepamenu kaip vadinas o jei WMP tai "Song Writer" |
Wyshniukas:
--- Citata iš: CRONUS Kovo 22, 2006, 09:21 ---Na del muzikos tai vien skriptas nepades reikia Winamp/WMP plugino o tada jau pasirasyt ar susirast skripta atitinkama Winampui kazkoks labai geras yra bet nepamenu kaip vadinas o jei WMP tai "Song Writer" --- Baigti citatą --- Radau visai nieko plugin'a http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=90215 gal kam reikes ;) Keli dll failai i mIRC folderi ir i Remote dar menu Channel { .Winamp Playing: /dll mir.dll songv | /me [MP3]: %song } Na as tik tiek ikeliu, nes man daugiau ir nereikia :) |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |