Telefonų modeliai > 6xxx

Nokia 6300 skendęs

Puslapiai: (1/4) > >>

esnyper:

Gavau Nokia 6300, vasaros pradžioje įkrito į ežerą. Buvo paliktas ant saulės, po 2 parų įjungtas. Neskaitė atminties kortelės ir ekranas buvo vietomis tamsesnis. Pravaliau su spiritu, pradėjo skaityti atminties korteles. Dabar vėl nebeskaito. Kame bėdos?
Toliau - kaip panaikinti tuos tamsumus iš ekrano? Praėjo beveik pusę metų, o jie nedingsta.

Dėkui už atsakymus :)

luzhis:

Panasiai buvo man per pasiplaukiojima baidarėmis ;D dėl dėmiu tai nžn kaip čia paaiškint ;)
krc pas mane buvo irgi dėmės bet viena dielė tai aš paėmiau ekrana ir jis yra istatytas į tokį balta idėkla ar įtvara,nu nežinau kaip pasakyti,po to idėklu tokia permatoma yra plėvelė ir dar viena blizganti(jei gerai pamenu) tai paėmiau tas plėveles ir su spiritu pravaliau ir dėmė dingo,o dėl atminties kortelės tai matomai mikrė nuėjo tokia,forume pamenu buvo tema kažkada...

foxass:

Jo arba valyk ekrano plieveles arba pasikeisk ekrana :) o del korteles gali bandyt ir nuvalyt atminties korteles kontaktus su svitriniu nuliniu arba bus mikre nuejus :)

esnyper:

Radau aš tą temą, ryt bandysiu žiūrėt. Dėkui.

YOO:

del ekrano reikia keisti visas tas pleveles nuo kokio sudauzyto ekrano... del atm. korteles tai prie lizdo stovi dvi mikres: juoda ir stikline ir jos bijo dregmes, manau bus ar viena ar abi nueje ir reikia keisti.

Puslapiai: (1/4) > >>

Eiti į pilną versiją