Telefonų modeliai > N Series
Nokia N97 Mini [Reik unlock]
<< < (2/6) > >>
esnyper:
Tu geriau sakyk tinklą prie kurio pririštas telefonas, nes kiek žinau ne nuo visų įmanoma atsirišti. O nuotoliniu budu net jei tai įmanoma - niekas nedarys.
shrekas:

--- Citata iš: Evestus  Gruodžio 14, 2010, 16:49 ---Ir ar įmanoma nuotoliniu būdų atsirišti? Ta prasme, aš duodu IMEI kodą, jus man atsiunčiat unlock kodą?
Skolingas nelikčiau.

--- Baigti citatą ---
Reikia 100% zinoti tikslu operatoriu. Tada bent puse sutartos sumos pervesti avansu. Beje, kiek as atsilyginimas butu, kaip isivaizduoji???
Evestus:

--- Citata iš: shrekas  Gruodžio 14, 2010, 17:59 ---
--- Citata iš: Evestus  Gruodžio 14, 2010, 16:49 ---Ir ar įmanoma nuotoliniu būdų atsirišti? Ta prasme, aš duodu IMEI kodą, jus man atsiunčiat unlock kodą?
Skolingas nelikčiau.

--- Baigti citatą ---
Reikia 100% zinoti tikslu operatoriu. Tada bent puse sutartos sumos pervesti avansu. Beje, kiek as atsilyginimas butu, kaip isivaizduoji???

--- Baigti citatą ---
Operatorių tuojau patikslinsiu, nes telefoną gausiu tik savaitgalį, mama su sutartim paėmė, bet berods, kad vodafone bus. Vėliau patikslinsiu.
O suma tai nežinau kokia, paderint galime.
Gallardo:
Apie 150?  :) Ar atsilikęs aš jau su kainom?
YOO:
na jei su boxu tai kaina tiksliai pasakei, jei bus vodafonas airiu, tada situacija nesikeicia, jei UK, tai tada jau apsimoka pirkti koda is operatoriaus ir truputi pigiau gausis...
Navigacija
Pranešimų sąrašas
Kitas puslapis
Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją