Telefonų modeliai > N Series
Nokia N97 Mini [Reik unlock]
esnyper:
Tu geriau sakyk tinklą prie kurio pririštas telefonas, nes kiek žinau ne nuo visų įmanoma atsirišti. O nuotoliniu budu net jei tai įmanoma - niekas nedarys.
shrekas:
--- Citata iš: Evestus Gruodžio 14, 2010, 16:49 ---Ir ar įmanoma nuotoliniu būdų atsirišti? Ta prasme, aš duodu IMEI kodą, jus man atsiunčiat unlock kodą?
Skolingas nelikčiau.
--- Baigti citatą ---
Reikia 100% zinoti tikslu operatoriu. Tada bent puse sutartos sumos pervesti avansu. Beje, kiek as atsilyginimas butu, kaip isivaizduoji???
Evestus:
--- Citata iš: shrekas Gruodžio 14, 2010, 17:59 ---
--- Citata iš: Evestus Gruodžio 14, 2010, 16:49 ---Ir ar įmanoma nuotoliniu būdų atsirišti? Ta prasme, aš duodu IMEI kodą, jus man atsiunčiat unlock kodą?
Skolingas nelikčiau.
--- Baigti citatą ---
Reikia 100% zinoti tikslu operatoriu. Tada bent puse sutartos sumos pervesti avansu. Beje, kiek as atsilyginimas butu, kaip isivaizduoji???
--- Baigti citatą ---
Operatorių tuojau patikslinsiu, nes telefoną gausiu tik savaitgalį, mama su sutartim paėmė, bet berods, kad vodafone bus. Vėliau patikslinsiu.
O suma tai nežinau kokia, paderint galime.
Gallardo:
Apie 150? :) Ar atsilikęs aš jau su kainom?
YOO:
na jei su boxu tai kaina tiksliai pasakei, jei bus vodafonas airiu, tada situacija nesikeicia, jei UK, tai tada jau apsimoka pirkti koda is operatoriaus ir truputi pigiau gausis...
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją