Telefonų modeliai > N Series
simbianui nelaužtam ?
luzhis:
--- Citata ---O ar nulaužus telefona paskiau netyčia ka nors paspaudus neištrinsiu pagrindines programas telefono, ir ar kaip nulaužtas tai galima su programa atsisiusti virusu .ar čia nulaužimas ne prieko butu? Aš taip galvoju jei nulauži tai mažiau saugesnis tampa telefonas ,ar ne taip?
--- Baigti citatą ---
tikrai niekas telefone nesuprastės aš tau garantuoju ;) pats nežinau kiek dešimčių symbianu laužiau ir viskas čiki buvo ir telefonas tikrai netaps mažiau saugus ir virusu jokiu neatsisiusi nes aš žiauriai daug symbianu laužtu naudojau ir ne vienam nieko blogo nenutiko.Ir lauždamas tikrai nieko blogo nepadarysi nebent turi tokias kreivas rankas kad degdamasis cigarete sugebi puse miesto sudeginti ;D
ropke10:
Tas budas per kompa irašyti programas nelaužent ,ar po kiek laiko vėl nereiks iš naujio pasirašyti programa, ar iš naujio irašyti ,ir ar tas budas visoms programoms tinka ?
foxass:
Per pc lauzt tinka visom programom ir jis duodamas 3 metams. Pats registravaus kad gaut koda pagal IMEI. Kadangi man jis biski keistokas ieskaus kito budo kaip nulaust pati telefona kad ir is interneto parsisiuntus nereiktu kelt i kompa,nulaust ir tik tada instaliuot i telefona
zaliukas:
jei jau tikrai nenori lauzt, uzsisakyk sertifikata, isikeli jy y telefona, tada parsisiunti programa y telefone , http://www.symbianity.com/s60v3/programos/sistema/3325-freesigner-v.1.01.html ir per ja pasirasineji programas su sertifikatu tiesiog telefone, sertifikatas galioja 3 metus .nuo jo gavimo,
foxass:
Duokit patarima su kokia programa galeciau nulaust n95 8gb su naujausiu softu kurio DraKarious neima. Gal yra kokia kita programa?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją