Operatoriai > Tele2
tele2 blogis
foxass:
Nu jo su tuo radimu SIM korteles ir man buvo bairis, kad radau omnitelio kortele (abonentine) nu galvoju busiu ispruses zmogus ir geros sazines tai imsiu ir atiduosiu. Susiradau pagal numerius kieno ji yra, susiskambinau kad ateitu pasiimt ir ka jus manot, atejo ir pradejo koliot. Sakau gal bent saldainiu duosbet ne, buvau aprektas ir panse. Dabar galvoju kad geriau buciau paskambines i uzsieni ir pora val prakalbejes :) tada isjunges ir po savaites vel paskambines :) oi but saskaita atejus moket :D
YOO:
--- Citata iš: KT819GM Sausio 14, 2011, 11:54 ---Pries panasiai astuoneta metu, mano bendradarbis gavo saskaita uz nebutus pokalbius is bites ~900 Lt uz viena men. Teko teisme bylinetis kad operatorius pripazintu savo klaida. Tai tik irodo kad visur yra klaidos faktorius, nebutinai pas pigiausia operatoriu.
--- Baigti citatą ---
na as nenoriu teisint ne vieno operatoriaus, bet tiesiog apie tele2 bajerius girdejes daug kartu dazniau nei apie bite ar omny ir as manau kad tikrai jie daugiau tokiu bajeriu ir prikrete :)
-NOKIA-:
as tik 'pildyk' kortele esu grazines, nes jauciau kad bus paneles kazkokios ;D tai irgi net saldainio nedave :( bet ner ko noret kai saskaita tuscia toj kortelej :D
smiriukas:
Na kortelės grąžint neteko, nes jei ir matau, kad mėtos, tai net neimu. Yra tekę parduot per skubėjimą telefoną su abonentine SIM kortele (telefonas paliktas įjungtas, SIM su pin), žmogaus neradau, tai teko užblokuot SIM ir tiek.
-NOKIA-:
man irgi yra palike keletas zmoniu korteles, bet specialiai, kad veiktu telefonas. nes ten kokia plyta tikrai nenesi i taisykla atrist :D [priristos prie uzsienietisku tinklu]