Telefonų modeliai > 5xxx |
5230 atrisimas su V21.0.004 |
<< < (2/2) |
foxass:
As n95 8gb su naujausiu softu nulauziau su heloox, 5320 nulauziau taippat taip kad man atrodo kad imanoma su sertifikatu ir ta programa nulaust telefona |
Gallardo:
--- Citata iš: foxass Sausio 20, 2011, 22:03 ---As n95 8gb su naujausiu softu nulauziau su heloox, 5320 nulauziau taippat taip kad man atrodo kad imanoma su sertifikatu ir ta programa nulaust telefona --- Baigti citatą --- Yra labai didelis skirtumas tarp žinojimo , ir tų žinių praktinio pritaikymo. |
danciux:
nueik i symbianity ten rasi jau islauztu firmvare persirasysi ir nebus jokio vargo |
zaliukas:
--- Citata iš: foxass Sausio 20, 2011, 22:03 ---As n95 8gb su naujausiu softu nulauziau su heloox, 5320 nulauziau taippat taip kad man atrodo kad imanoma su sertifikatu ir ta programa nulaust telefona --- Baigti citatą --- nauju FW helooxas nebeima. lauzimo galimybe islieka tik Flasuojant su JAF, arba pxoenix. |
danciux:
su helox tikrai nk nebus. Veiksmingas budas pagal PNHTdaryt. Bet kam pacem gaist laika jai susirandi lauzta firmware ir isidedi su jaf ar phoenix |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |