Telefonų modeliai > 5xxx |
Nokia 5230 atminties kortele |
<< < (2/2) |
Gallardo:
--- Citata iš: Piktzaizde Sausio 21, 2011, 11:14 ---dėkui už pagalba! ;) --- Baigti citatą --- Prašom ;) |
danciux:
na su maniskiu tel idomus variantas, savaime dingsta failai is atminties kortos, wtf? beja korta micro sd hc ar tai gali but priezastis ? |
danciux:
problema issiaiksinta. pries keicent telefono sw butina istrint failus is korteles ir rasant sw kortele turi but telefone, poto vel galima susikelt muzika,fotke isirasyt reikalingas programas |
ConnectIT:
--- Citata iš: danciux Vasario 17, 2011, 21:58 ---problema issiaiksinta. pries keicent telefono sw butina istrint failus is korteles ir rasant sw kortele turi but telefone, poto vel galima susikelt muzika,fotke isirasyt reikalingas programas --- Baigti citatą --- Na, kiek aš esu skaitęs, girdėjęs, matęs ir praktikoje susidūręs - atminties kortelę geriausia išimti prieš flashinant telefoną. Formatuoti ją galima kada nori tiek kompu, tiek telefonu, tik aišku ne kokiu Linux formatu. Plačiausiai nuskaitomas yra FAT32. Visi failai, kurių reikia telefonui (kalbu apie sisteminius, o ne žemėlapius, MP3, nuotraukas) atsikuria kortelėje naudojant konkrečią funkciją (playlistai - Grotuvą, location failai - Žemėlapius ar kitas programas ir pan.). Kai įdedi naują/suformatuotą kortelę, telefonas pats atsirenka, susižymi turinį ir iš naujo susikuria visus failus, reikalingus sklandžiam jo darbui. Jei aš meluoju - pataisykit. |
danciux:
na problema ispresta kitaip, kortele buvo suformatuota per telefa pati nejungent prie pc jos tada ji palikta ir irasyta fw oper naujo ir viskas ok . nedingsta niekas |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Ankstesnis puslapis |