Telefonų modeliai > C Series
Nokia C5 problema
JauniusN:
Sveiki, turiu tokią problemėlę.. taigi, pradėsiu nuo pradžių...
Vakar vakare, parašiau sms, na ir įjungiau begarsį rėžimą. Įsidėjau telefoną į kišenę. Vėliau, išsitraukęs jį pastebėjau, kad jis išjungtas (variantas, kad išsikrovė atkrenta. baterija - pilna, tikrinau su tėvo telefonu) Bandant įjungti - tik suvibruoja ir viskas. Bandžiau hard reset - nepadėjo, buvau išėmęs bateriją nors ir per visą naktį - nepadėjo. Šiandien pagalvojau, kad greičiausiai čia bus softo gedimas todėl susirašiau phoenix............
Čia ir baigėsi mano kantrybė. Jau nuo 16h sėdžiu ir bandau visus įmanomus variantus - nepadeda t.y. mėto errorus:
Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Scanning image files...
Waiting for USB device...
1. Make sure USB cable, Battery and charger are removed from device.
2. Insert USB cable to device
3. Insert Battery to device
4. Insert Charger to device
--- Press phone's power button! ---
Loading secondary boot code: 14912 bytes
Secondary boot loaded
Loading update server code: 520994 bytes
Update server loaded
o poto išmeta lentelę su užrašu
The flashing failed. Do you like to retry the flashing?
HRESULT 0x84210027 (-2078212057)
Firmware updating failed. Error 0x8401F16E - Flash: Failed to load update server.
Buvo pora kartų kai nuėjo vienu punktu toliau, bet paskui vistiek išmesdavo tą patį errorą...
Kame gali būt problema?
Firmware'us bandžiau įvairius, buvau išsinstaliavęs velniop phoenix ir visą kitą, surašiau per naują... Operacinė sistema (naudoju virtualiąją, bet seniau problemų niekada nebuvo) - Windows XP..... Daugiau nieko nesugalvoju....
Kaip manot, kame problema? Draiveriai? phoenix? O Galbūt magiškai kasnors mechaniškai sugedo?
Tiesa, dabar bandant įjungt net nebevibruoja.. bet kompas randa per phoenix.... Taip pat bandžiau ir per Jaf, bet error'ą išmetė irgi. Žodžiu, siaubas.
Gal turit pasiūlymų?
esnyper:
man panašiai buvo - FW ne vietoje padėtas :)
JauniusN:
o kaip gali būt nevietoj padėtas?... C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products
pirmąkart tokį bajerį girdžiu :s
esnyper:
...\Products\RM-XXX
vietoj xxx tavo RM skaičiai.
JauniusN:
Taip ir padaręs.
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją