Telefonų modeliai > N Series

N78 gribauja

<< < (2/2)

YOO:
o ilgam atsigauna ? na nezinau, bandyk tada aisku kaip jau ads siule perrasyt softa su phoenix. Jei nepades tiesiog ardyt ir ziuret.. as tik pasakiau kas dazniausiai del tu klavisu buna... tai nereiskia 100 proc kad ir bus :) gal pakaktu ta mikre tik perlituoti ir pan.

nukamjoreikia:
Cia gal ne ta pati problema, tiesiog as ta akumo isemimo idejimo triuka esu skaites ne vienam atsiliepime internete ir man jis taip pat kartais padedavo. Tai pagalvojau, gal cia kokia iprasta symbianu liga, kad uzluzta ir akumo isemimas/idejimas padeda. Nes sakau vien man poroj tel taip budavo, pazistamas ta pati minejo ir dar internete labai daug kartu skaiciaus zmones ta pati minejo.

SubaruLT:

--- Citata iš: YOO  Vasario 17, 2011, 08:07 ---o ilgam atsigauna ? na nezinau, bandyk tada aisku kaip jau ads siule perrasyt softa su phoenix. Jei nepades tiesiog ardyt ir ziuret.. as tik pasakiau kas dazniausiai del tu klavisu buna... tai nereiskia 100 proc kad ir bus :) gal pakaktu ta mikre tik perlituoti ir pan.

--- Baigti citatą ---
Atsigauna ivairiai, buna ir puse paros istempia, buna ir po 5min. uzlusta, buna ir taip kad spaudai nieko, bet kai atrakinimo miktuka nuspaudi smarkiau, jis isijungia, buna kad isvis visas telefas uzlagina ir pakimba. O akuma kartais net po 3 kart turi deliot kad atsigautu, nors seniau ir 1 kart  uztekdavo. Trumpiau tarent, kuo toliau, tuo smarkesni simptomai. Pirmoj eilej badysiu perrasyrt sorfa, vistiek jau senai norejau tai padaryt. Gal atsigaus.

YOO:
na man atrodo kad po ta mikre (aisku neatmetu galimybes kad ir kitur) pateke dregmes... na ir kuo toliau tuo labiau dregme daro savo...

Navigacija

[0] Pranešimų sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją