Telefonų modeliai > 6xxx
Ar apsimoka?
forgy:
Sveiki turiu nokia 6300. Turbūt kaip ir daugeliui nelaiko baterija(max 3 dienas). Tai sugalvojau pasikeist bateriją į daug talpesnę ir beieškodamas aptikau visai neblogą variantą: http://cgi.ebay.co.uk/GOLD-BL-4C-BATTERY-NOKIA-6300-6100-6170-6600-BL-4C-/320650746215?pt=UK_MobilePhones_MobilePhoneAccessories_MobilePhoneBatteries&hash=item4aa8461967
Talpa mane nustebino. Bet ar iš tiesų ta baterija man daug ilgiau laikys negu dabartinė originali? Gal ten pigi padielka? Taigi norėčiau sužinot Jūsų nuomones. Ačiū :)
esnyper:
Kaina gan didelė... Bet klausimas kiek tos talpos liks po keleto krovimų :)
forgy:
Tai va ir noriu sužinot ar išvis apsimoka pirkti tokių talpumų baterijas? Kad nebūtų paskui netikėtų bairių. Nes dabartine baterija tikras košmaras! Vos ne kas antrą dieną krauti reikia. Kad tarkim ir sumažėtų tos baterijos talpumas kažkiek nepergyvenčiau, nes manau vistiek už dabartinę(860mAH) geriau būtų. Ką jūs manot?
-NOKIA-:
jau as pats isitikines kelis kartus, kad ner nieko geriau kaip uz tam modeliui skirta baterija ir tam modeliui skirta pakroveja. tada ir telefonas savaite atlaiko. tik pakeisk pakroveja ir jau prasides...
forgy:
Tai ten parašyta, kad ta baterija tinka ir nokia 6300. Nu dabar išvis nebežinau ką daryti. Dar esu girdėjęs, jog galima ir B L-5C bateriją įgrūst, kuri yra talpesnė. Tad turėtų ilgiau neišsikrauti. Tai gal tada man geriau ieškotis B L-5C baterijos? Ką manot?
Navigacija
[#] Kitas puslapis
Eiti į pilną versiją