Telefonų modeliai > Nokia
Nokia and Microsoft
KT819GM:
Tukstanciai nereikalingu programu reiskia laiko gaisima jas diegiant ir isimant. Maemo privalumas pries android kaip ir minejau debian palaikymas, o tai gal reikstu tuos pacius tukstancius bereikalingu programu, tik tiek kad tokias pat naudoju savo kompiuteryje su linux (pvz atsidaryt xls faila as galiu panaudoti openoffice). Del android as negaliu teigti kad tai sh. Nieko panasaus, veikia puikiai tiek kad maemo man artimesne, taip pat klaviaturos pagalba lengvai naudojuosi ssh ir siaip neturedamas ka veikt bash paskriptinu.
p.s. savaji android telefona pasidejau kaip backup, kai prireiks pasirinkimo laisves programoms ;)
Gallardo:
Tikrai ir man n900 įstrigo kaip vienas įsimintiniausių modelių. Ypač , kai po android prie jo perėjau. Puikus ekranas, nuostabi klaviatūra ir svarbiausia OS. Kur gali padaryti praktiškai bet ką. Labai "stipri" geležis. Galų gale ir tą patį android 2,2 įsirašyt į ją gali, o dabar jau ir 2,3 versija bus. Pasiturbinus procą, tarkim iki 1ghz , gali psx emuliatorių įsirašęs , playstationo žaidimus žaisti. O dar komandinė eilutė :-* Tikrai nesvarstydamas dar kartą jį įsigyčiau vos tik progai pasitaikius. Išskirtinis telefonas. Kaip čia buvo išsireikšta, tai ne masėm , o tiem , kam reikia kažko rimčiau, nei amerikiečių kvailumo lygio iphone ar pan. Nuo 2009m dūlėja pas mane 3g iphonas ir jokios naudos iš jo, nebent muzikai paklausyt. O parduot neapsimoka, kai tiek pinigų buvo sumokėta. :)
Navigacija
Eiti į pilną versiją