Telefonų modeliai > X Series |
x3 problema |
(1/3) > >> |
GBiT:
kas gali padeti periasyti nokia x3 softa prasau padekit pm skype mazaspikcius Busiu labai dekingas/ Problema tokia: Ijungiu telefona parodo nokia logotipa ir pamirkcioja baltai ir isijungia.:) ar su šituo duk eitu man persirašyti softus?http://www.mobiles.lt/forum/index.php/topic,10487.280.html Arba kas galetu man persirašyti per tieam wiewer bučiau dekingas. Jaigu eintu nes aš arba nemoku arba nepersirašo pagal čia tema gal kas pagal tw perašytu su juo?:) |
esnyper:
Tau reikia naudotis šiuo tut'u. :) P.S. Negražu kopijuoti nik'ą... |
GBiT:
:D. O kas nors negaletumete per tw perasyti?:) nes pagal šita neina meta eror bučiau dekingas. Viena kart beveik išejo bet eror išmete. |
esnyper:
Dead mode bandyk :) Man bent tik per jį išeina perrašyti... |
GBiT:
The flashing failed. Do you like to retry the flashing? HRESULT 0x8421001e (-2078212066) No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing. Meta toki eror ka daryti? Tik konkrečiai ka ištrinti ka palikti.:)... kad jo nemestu ir galeciau flashinti tel.turiu visus fm ant tlf tt. Įrašyta: Kovas 08, 2011, 08:24 --- Citata iš: esnyper Kovo 07, 2011, 20:07 ---Tau reikia naudotis šiuo tut'u. :) P.S. Negražu kopijuoti nik'ą... --- Baigti citatą --- P.S aš ir nauduojuosi juo. |
Navigacija |
Pranešimų sąrašas |
Kitas puslapis |