Telefonų modeliai > N Series

Ka galima nuveikti su Nokia n900

Puslapiai: (1/5) > >>

wooxeriux:

Sveiki,turiu Nokia n900 jau puse metu ir gaila tai pripazinti bet naudoju ji tik sms parasyti ir paskambinti o dabar jis truputi atsiduri garantiniam tad pamasciau,kad gal galit kas papasakot idomiu dalyku apie si telefona nes galvoju ji vel pereiti i Apple nes su juo ten viskas aisku o cia n900 buvo ispustas burbulas,kad jis belekokio gerio varyjentas o po to viskas greitais nutilo ir gal isvis geriau ji iskeisti i 3310 nes tas pacias funkcijas atliksiu ir su juo.

esnyper:

Nokia N900 yra skirtas pažengusiems vartotojams :) Aš asmeniškai bandyčiau windows'us kišt :D Jei pats turėčiau N900, net negalvojęs keisčiau į Apple... Matyt reklamos auka būsiu... Bet, touh'as nerealus, nestringa, madingas, išsiskiriantis (visai kaip Alfa Romeo :P), patogus naudojimui (user friendly UI), daug programų, muzikos kokybė nepriekaištinga... Dar galima vardint :)

wooxeriux:

Gali nevardint turejau 3g ir man kolkas didziausia ispudi palikes telefonas tochas tai nerealus! Viskas stebina programu pasirinkimas labai didelis. O n900 zaidimu kad ir programu yra labai mazai ir nera su juo ka veikt tad viskas aisku su tuo n900 teks su juo atsisveikint :D

foxass:

Nesk pas mane :D zinosiu ka su juo daryt :D

luzhis:

n900 mano nuomone labai kokybiškai pagamintas,geras telefonas bet vienintelis minusas yra jo OS.Nes jai tikrai beveik nieko nekuria,net merdėjančiam symbian dar kuria programas o maemo sudegė greitai nespėjas parodyti ka gali :s šeip jei turėjai iphona tai gali pamėginti n900 išsikeisti į koki androida ;)

Puslapiai: (1/5) > >>

Eiti į pilną versiją