Ne į temą > Kita

iPod 2nd Gen taisymas

Puslapiai: << < (3/4) > >>

ConnectIT:

--- Citata iš: shrekas  Gegužės 21, 2011, 10:21 ---Bet yra kas sake...

--- Citata iš: wixx912  Balandžio 14, 2011, 15:27 ---tik bijau, kad ten gali kokius 40lt nuplėšt :D

--- Baigti citatą ---
jei 40lt. jau plesimas, tai tada nezinau kaip dirbti neplesiant klientu....

--- Baigti citatą ---

Aš dirbau sąžiningai tris dienas nuo aušros iki sutemų. Kad neapiplėšti kliento, paprašiau 70 LTL. Davė 200 LTL. Sunku suprasti tą apiplėšimo sąvoką... :D

Ir kaltinkite ne mane, o maximos kasininkes, kurios nustato kaina...

wixx912:

--- Citata iš: shrekas  Gegužės 21, 2011, 10:21 ---Bet yra kas sake...

--- Citata iš: wixx912  Balandžio 14, 2011, 15:27 ---tik bijau, kad ten gali kokius 40lt nuplėšt :D

--- Baigti citatą ---
jei 40lt. jau plesimas, tai tada nezinau kaip dirbti neplesiant klientu....

--- Baigti citatą ---

Kalbu apie būtent šį atvejį, kai pats iPodas gal apie 120 lt vertas ;) tiek tikrai neleisčiau už taisymą. Jau geriau dangtelį nusipirkčiau, kad geriau atrodytų ir viskas.

shrekas:

--- Citata iš: wixx912  Gegužės 21, 2011, 20:37 ---Kalbu apie būtent šį atvejį, kai pats iPodas gal apie 120 lt vertas ;) tiek tikrai neleisčiau už taisymą. Jau geriau dangtelį nusipirkčiau, kad geriau atrodytų ir viskas.

--- Baigti citatą ---
Telefonu remonto darbo kaina mazai priklauso nuo pacio telefono kainos. Visas skirtumas dazniausiai yra tik meistro atsizvelgimas i rizika (ji brangesniems telefonams daug didesne) ir informacijos/ziniu turejimas/ieskojimas darbui atlikti, nes laikas irgi pinigai.
Tad reikejo vartot savoka man neverta, o ne plesimas.... Tai yra labai skirtingi dalykai.
Neretai zmones tvarko telefonus mokedami 100lt., kai tokio naudoto telefono verte 100-150lt., ir nelaiko tai plesimu.

wixx912:

--- Citata iš: shrekas  Gegužės 22, 2011, 13:23 ---
--- Citata iš: wixx912  Gegužės 21, 2011, 20:37 ---Kalbu apie būtent šį atvejį, kai pats iPodas gal apie 120 lt vertas ;) tiek tikrai neleisčiau už taisymą. Jau geriau dangtelį nusipirkčiau, kad geriau atrodytų ir viskas.

--- Baigti citatą ---
Telefonu remonto darbo kaina mazai priklauso nuo pacio telefono kainos. Visas skirtumas dazniausiai yra tik meistro atsizvelgimas i rizika (ji brangesniems telefonams daug didesne) ir informacijos/ziniu turejimas/ieskojimas darbui atlikti, nes laikas irgi pinigai.
Tad reikejo vartot savoka man neverta, o ne plesimas.... Tai yra labai skirtingi dalykai.
Neretai zmones tvarko telefonus mokedami 100lt., kai tokio naudoto telefono verte 100-150lt., ir nelaiko tai plesimu.

--- Baigti citatą ---

Na gerai, tegul būna neverta ;)

YOO:

man po siai dienai nesa 3310 ir pan taisyt, tai ju visu verte ten jau dazniausiai mazesne nei remonto... bet zmones taisosi...

Puslapiai: << < (3/4) > >>

Eiti į pilną versiją