Telefonų modeliai > N Series
n95 softas
iNokia:
Nu softo naujesnio man rodos nėra, reiks meginti flashinti , tą patį rašiau kelis kartus niekas nesikeičia.
ConnectIT:
Bandyk produkto kodą pakeisti ir kitą spalvos/regiono versiją rašyti. Pasinaudok šia instrukcija Nokia LT kalbos įdiegimas ir susiinstaliuos Nemesis Software Suite, su juo gali įvairius factory reset'us ir full format'us daryti, tačiau greičiausiai prarasi asmeninius duomenis telefone ir atminties kortelėje. Nors gal jie ir kelia problemas. Jei nepadės - keisk produkto kodą ir bandyk su Nokia Software Updater softą update'inti. Jei nepadės - nešk pas meistrus.
iNokia:
box'as tai telefono deze?
iNokia:
Niekas nepadeda tik to flashinimo nemeginau, nes neturiu to box'o, o šeip kai softą perrašinėja turi jis taip atsijunginėti ? ant pc toks garsas kaip atjungčiau laidą vėl prisijungia jis ir ant galo neužkrana iki pat galo ir išmeta, kad jau atnaujinta ir galiu naudotis telefonu
ConnectIT:
Mano kompe Windows garsai išjungti, tai aš neatkreipiau dėmesio, bet neabejoju, kad flashinamas telefonas persikraudamas trumpam dingsta iš PC suvokimo ribų (atsijungia nuo PC). Tas, kas sugalvoja telefonui SW naujinti ar perrašyti, atidžiai pasižiūri, kokia SW versija yra telefone, kokia planuojama rašyti ir jam nekyla tokių klausimų kaip "aš nežinau ar man išėjo". Kažkaip abejoju, kad tu viską išmėginai, nes vien visą softą parsisiųsti ir suinstaliuoti, kaip nurodyta instrukcijoje, užtrunka... Bandei su NSS Factory Settings?