Pranešimai ir apklausos > Apklausos

Kokios firmos telefona naudojate?

Puslapiai: << < (21/26) > >>

dzilinn:

kazkaip taip gaunasi stebuklingai:)kad esu istikima tik nokioms  siuo metu naudojuosi 3 ir visi nokios....NOKIA -jega

Manntas:

Naudoju kol kas siemens cx70, kuriam pareina galas,matyt jau sudroziau,jis issijungineja kada jam sauna,kartais isvis neisijungia,kai pasukioju telefa jis isijungia...zodziu kartais sudetinga naudotis net...kartais pasiemu senuka mc60,nes baisu daros del to cx70,dar koks trumpas jungimas bus, taj duos baterijon ir sprogs dar telefas:D uzmus dar ka nors skeveldros:)(turint omeny kad baterija nuo kito cx70, o pas mane cx65 perdarytas i cx70,kartais rimtaj pamanau,kad gali sprogt:D

VaVis:

Wow, kiek Siemens  :o

Mano pirmas telefonas buvo SonyEricsson T610, vėliau bandžiau Nokia 3650 , tačiau greit pardaviau ir grįžau prie SE ( K700 ), dabar turiu D750 ( su K750 softu ).

Tikrai nesiruošiu pirkti kitos firmos modelio, tik SE xD ( kažkaip mano pažystami nusiperka Nokia's ir jos keliauja į taisyklą po kelių mėnesių  :-\ )

Manntas:

bent jau dauguma mano draugu telefus meto dauzo spardo.Priklauso nuo to kaip naudoji ir rupiniesi;)

narkaty:

Sony Ericsson forerver.  :D

Puslapiai: << < (21/26) > >>

Eiti į pilną versiją